Monthly Archives: March 2016

Biletul Zilei 31.03.2016

ASA Târgu Mureș – FC Viitorul *** ASA Targu Mures va juca pe teren propriu impotriva celor de la FC Viitorul in runda cu numarul 4 din play-off – Liga 1 Romania. In cele doua confruntari directe din sezonul regular, FC Viitorul a inregistrat o victorie si un rezultat de egalitate. CS ‘U’ Craiova –… Read more »

Biletul Zilei 30.03.2016

Pandurii Tg. Jiu – Steaua București *** Un meci foarte important din play-off este confruntarea dintre Pandurii si Steaua care se disputa in runda cu numarul 4. Cele doua formatii se afla la egalitate de puncte inaintea duelului direct avand cate 29 de puncte acumulate. FC Voluntari – CFR Cluj *** Al doilea meci de… Read more »

Biletul Zilei 29.03.2016

Germania – Italia *** Germania si Italia se vor infrunta in aceasta seara de la ora 21:45 intr-un meci amical international. In 2013 a avut loc ultima confruntare directa dintre cele doua echipe si s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Franţa – Rusia *** Nationala de fotbal a Frantei va juca impotriva nationalei de fotbal… Read more »

Biletul Zilei 28.03.2016

Wigan – Rochdale *** In etapa cu numarul 39 a ligii a 3-a de fotbal engleze, Wigan va juca pe teren propriu impotriva celor de la Rochdale. In turul sezonului, Wigan s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Rochdale. Port Vale – Barnsley *** A doua partida de pe biletul zilei de astazi… Read more »

Biletul Zilei 27.03.2016

Cordoba – Alaves *** In etapa cu numarul 31 din Segunda Division, Cordoba va juca pe teren propriu impotriva celor de la Alaves. In tur a fost un meci foarte spectaculos intre cele doua echipe, iar Alaves s-a impus cu 3-2. Zaragoza – Girona *** A doua partida de pe biletul zilei de astazi este… Read more »

Biletul Zilei 26.03.2016

Germania – Anglia *** Cel mai important meci amical de astazi se joaca la ora 21:45, iar nationala de fotbal a Germaniei va infrunta pe teren propriu nationala de fotbal a Germaniei. In ultima confruntare directa, Germania s-a impus cu 1-0 impotriva Angliei. Polonia – Finlanda *** Tot un meci amical vor disputa Polonia si… Read more »

Biletul Zilei 25.03.2016

Portugalia – Bulgaria *** Nationalele de fotbal ale Portugaliei si Bulgariei se vor infrunta in aceasta seara de la ora 22:45, intr-un meci amical ce se va disputa la Lisabona. Ultima confruntare directa dintre cele doua nationale s-a disputat in 73 iar atunci s-a inregistrat un rezultat de egalitate, scor 2-2. Irlanda – Elveţia ***… Read more »

Biletul Zilei 24.03.2016

Cehia – Scoţia *** Nationala de fotbal a Cehiei va juca pe teren propriu un amical amical international impotriva nationalei Scotiei. Ultima confruntare directa s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Ucraina – Cipru *** Ucraina si Cipru vor juca astazi un meci amical inainte de turneul final european din Franta, Euro 2016. Singura confruntare directa… Read more »

Biletul Zilei 23.03.2016

Croaţia – Israel *** Nationala de fotbal a Croatiei va primi astazi de la ora 19:00 vizita nationalei Israelului intr-un meci amical international. De sase ori s-au mai intalnit cele doua echipe nationale pana in prezent, iar Croatia a castigat de patru ori. Polonia – Serbia *** In al doilea joc de pe biletul zilei… Read more »

Biletul Zilei 22.03.2016

St. Mirren – Raith *** Primul meci de pe biletul zilei de astazi se joaca in liga a 2-a de fotbal din Scotia, acolo unde St. Mirren va juca impotriva celor de la Raith. Ultima confruntare directa dintre cele doua formatii s-a incheiat cu victoria celor de la Raith, scor 4-3. Novi Pazar – Crvena… Read more »