• Pronostic Baschet: Sassari – Reggiana (20 Iunie 2015)
  Italia – Liga A

  Sassari
  1.37
  17

  Reggiana
  3.10
  20

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Dinamo Sassari si Reggiana se vor infrunta sambata seara de la ora 21:45, in meciul 4 al finalei ligii masculine de baschet din Italia.

  – Ultima confruntare directa dintre cele doua echipe a fost una foarte echilibrata iar Dinamo Sassari s-a impus pe teren propriu la 3 puncte diferenta impotriva celor de la Reggiana.

  – Dupa trei jocuri disputate din aceasta finala, scorul este 2-1 in favoarea Reggianei care a castigat primele doua meciuri disputate pe teren propriu si a pierdut meciul din deplasare cu Sassari.

  – Cele doua echipe joaca pentru prima data finala campionatului iar in ultimii zece ani niciuna dintre ele nu a mai ajuns in finala. Dinamo Sassari a fost aproape sa joace finala si sezonul trecut, insa a fost eliminata in semifinale de Armani Milano care a castigat si titlul de campioana.

  – Dinamo Sassari are nevoie de o victorie in meciul de astazi pentru a nu da ocazia rivalilor sa se bucure de titlu pe terenul lor. Va recomandam sa mizati pe victoria gazdelor, la o diferenta de peste 6 puncte.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Sassari – Reggiana

  Pronostic Baschet: Sassari – Reggiana

  Miza: 100 EUR
  Castig: 0 EUR
  Cota finala: 1.85
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  21:45
  Sassari – Reggiana
  Baschet: Italia – Liga A
  Rezultat Final – Sassari -6 HA
  aprox. 75%
  Se desfasoara