• Pronostic Baschet: Unicaja – Barcelona (12 Iunie 2015)
  Spania – ACB

  Unicaja
  3.00
  23

  Barcelona
  1.40
  24

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Meciul 4 din semifinalele play-off-ului ligii masculine de baschet din Spania, dintre Unicaja si Barcelona se joaca in aceasta seara de la ora 19:00.

  – Prima confruntare directa din aceasta semifinale care s-a disputat pe terenul celor de la Unicaja a fost una foarte echilibrata si s-a incheiat la egalitate, scor 74-74 la finalul timpului regulamentar, insa gazdele au castigat in prelungiri la o diferenta de cinci puncte.

  – In primele doua confruntari, Barcelona s-a impus fara probleme pe teren propriu impotriva celor de la Unicaja, reusind sa castige ambele confruntari la diferenta de peste 20 de puncte.

  – Unicaja si Barcelona au avut acelasi procentaj al meciurilor castigatoare la finalul sezonului regulat diferenta dintre cele doua echipe fiind facuta de golaveraj.

  – Barcelona ramane favorita la calificarea in marea finala din play-off acolo unde ar putea da peste rivala Real Madrid si am putea avea parte de un “El Clasico” la baschet in acest sezon.

  “Daca esti un fan al baschetului de calitate iti recomandam sa urmaresti toate confruntarile din liga masculina de baschet din Spania pe UNIBET. Puteti obtine 150 RON gratuit daca va inregistrati acum de pe banerele noastre!”

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Unicaja – Barcelona

  Pronostic Baschet: Unicaja – Barcelona

  Miza: 100 EUR
  Castig: 0 EUR
  Cota finala: 1.40
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  19:00
  Unicaja – Barcelona
  Baschet: Spania – ACB
  Rezultat Final – Victorie Barcelona
  aprox. 75%
  Se desfasoara