Biletul Zilei

© Biletul Zilei – Cel mai bun bilet al zilei il gasiti zilnic pe Tipseri.net!


In aceasta pagina gasiti ultimele bilete postate de echipa noastra. E bine de stiut ca acest concept, insusi termenul “Biletul Zilei” a fost introdus pe piata de catre noi in 2006.

De atunci si pana acum au trecut 8 ani si in tot acest timp am fost copiati permanent de o multitudine de siteuri inutile, fara continut real, menite doar sa fure banii pariorilor.

Dat fiind faptul ca aceste siteuri au invatat internetul (stiti voi, precum ciupercile dupa ploaie) daca doriti o sursa sigura si de incredere pentru biletele dvs. zilnice cautati pe google “biletul zilei tipseri” sau “biletul zilei tipseri.net”.

Mai jos gasiti lista cu ultimele 30 de bilete ale noastre, ale “TIPSERI.NET” primul site de pariuri din Romania! Pe prima pagina a siteului nostru gasiti deasemenea predictii pentru fiecare meci din ziua respectiva, o noutate pentru lumea pariurilor. Succesul este garantat!

 • Biletul Zilei 21.03.2016

  Wohlen – Schaffhausen

  *** Primul meci de pe biletul zilei se joaca in liga a 2-a elvetiana de fotbal, acolo unde Wohlen va primi vizita celor de la Schaffhausen. Ultima confruntare directa s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

  Biletul Zilei 20.03.2016

  Manchester City – Manchester Utd

  *** Duminica de la ora 18:00 se joaca derby-ul rundei cu numarul 31 a campionatului englez de fotbal, Premier League dintre Manchester City si Manchester United. In tur, pe Old Trafford s-a inregistrat o remiza alba ...

 • Biletul Zilei 19.03.2016

  Chelsea – West Ham

  *** In etapa cu numarul 31 din Premier League, Chelsea va juca pe teren propriu impotriva celor de la West Ham United. In tur, West Ham a inregistrat o victorie cu 2-1 in fata celor de la ...

 • Biletul Zilei 18.03.2016

  Marseille – Rennes

  *** In etapa cu numarul 31 a primei ligi de fotbal din Franta, Ligue 1, Marseille va juca pe teren propriu impotriva celor de la Rennes. In tur, gazdele din aceasta seara au castigat cu 1-0 pe terenul ...

 • Biletul Zilei 17.03.2016

  Braga – Fenerbahce

  *** Portughezii de la Braga vor juca pe teren propriu impotriva turcilor de la Fenerbahce in mansa retur din optimile Europa League. In tur turcii s-a impus la limita doar cu 1-0.

  Manchester Utd – Liverpool

  Biletul Zilei 16.03.2016

  Barcelona – Arsenal

  *** Spaniolii de la Barcelona vor juca impotriva englezilor de la Arsenal. In tur, Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0 impotriva celor de la Arsenal si sunt aproape calificati in faza urmatoare a competitiei.

  Biletul Zilei 15.03.2016

  Atletico Madrid – PSV

  *** Spaniolii de la Atletico Madrid vor disputa in aceasta seara de la ora 21:45 mansa retur din optimile Champions League impotriva olandezilor de la PSV. In tur scorul a fost 0-0 iar acest rezultat poate fi ...