Biletul Zilei

© Biletul Zilei – Cel mai bun bilet al zilei il gasiti zilnic pe Tipseri.net!


In aceasta pagina gasiti ultimele bilete postate de echipa noastra. E bine de stiut ca acest concept, insusi termenul “Biletul Zilei” a fost introdus pe piata de catre noi in 2006.

De atunci si pana acum au trecut 8 ani si in tot acest timp am fost copiati permanent de o multitudine de siteuri inutile, fara continut real, menite doar sa fure banii pariorilor.

Dat fiind faptul ca aceste siteuri au invatat internetul (stiti voi, precum ciupercile dupa ploaie) daca doriti o sursa sigura si de incredere pentru biletele dvs. zilnice cautati pe google “biletul zilei tipseri” sau “biletul zilei tipseri.net”.

Mai jos gasiti lista cu ultimele 30 de bilete ale noastre, ale “TIPSERI.NET” primul site de pariuri din Romania! Pe prima pagina a siteului nostru gasiti deasemenea predictii pentru fiecare meci din ziua respectiva, o noutate pentru lumea pariurilor. Succesul este garantat!

  • Biletul Zilei 01.04.2014

    Manchester United – Bayern Munchen, face parte din sferturile de finala din UEFA Champions League, mansa tur. Nemtii sunt favoriti in aceasta dubla mansa, iar in aceasta seara au sanse destul de mari sa castige, mai ales ca Manchester United are parte de un sezon destul de dificil, iar jocul echipei inca nu ...

  • Biletul Zilei

    AS Roma – Feyenoord
    – Primul meci de pe biletul zilei de astazi se joaca pe stadionul “Olimpico” in 16-zecimile de finala din Europa League, unde italianii de la AS Roma primesc vizita olandezilor de la Feyenoord. Cele doua formatii au in ...