Biletul Zilei

© Biletul Zilei – Cel mai bun bilet al zilei il gasiti zilnic pe Tipseri.net!


In aceasta pagina gasiti ultimele bilete postate de echipa noastra. E bine de stiut ca acest concept, insusi termenul “Biletul Zilei” a fost introdus pe piata de catre noi in 2006.

De atunci si pana acum au trecut 8 ani si in tot acest timp am fost copiati permanent de o multitudine de siteuri inutile, fara continut real, menite doar sa fure banii pariorilor.

Dat fiind faptul ca aceste siteuri au invatat internetul (stiti voi, precum ciupercile dupa ploaie) daca doriti o sursa sigura si de incredere pentru biletele dvs. zilnice cautati pe google “biletul zilei tipseri” sau “biletul zilei tipseri.net”.

Mai jos gasiti lista cu ultimele 30 de bilete ale noastre, ale “TIPSERI.NET” primul site de pariuri din Romania! Pe prima pagina a siteului nostru gasiti deasemenea predictii pentru fiecare meci din ziua respectiva, o noutate pentru lumea pariurilor. Succesul este garantat!

 • Biletul Zilei 28.03.2016

  Wigan – Rochdale

  *** In etapa cu numarul 39 a ligii a 3-a de fotbal engleze, Wigan va juca pe teren propriu impotriva celor de la Rochdale. In turul sezonului, Wigan s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Rochdale.

 • Biletul Zilei 27.03.2016

  Cordoba – Alaves

  *** In etapa cu numarul 31 din Segunda Division, Cordoba va juca pe teren propriu impotriva celor de la Alaves. In tur a fost un meci foarte spectaculos intre cele doua echipe, iar Alaves s-a impus cu 3-2.

 • Biletul Zilei 26.03.2016

  Germania – Anglia

  *** Cel mai important meci amical de astazi se joaca la ora 21:45, iar nationala de fotbal a Germaniei va infrunta pe teren propriu nationala de fotbal a Germaniei. In ultima confruntare directa, Germania s-a impus cu 1-0 ...

 • Biletul Zilei 25.03.2016

  Portugalia – Bulgaria

  *** Nationalele de fotbal ale Portugaliei si Bulgariei se vor infrunta in aceasta seara de la ora 22:45, intr-un meci amical ce se va disputa la Lisabona. Ultima confruntare directa dintre cele doua nationale s-a disputat in 73 ...

 • Biletul Zilei 24.03.2016

  Cehia – Scoţia

  *** Nationala de fotbal a Cehiei va juca pe teren propriu un amical amical international impotriva nationalei Scotiei. Ultima confruntare directa s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

  Ucraina – Cipru

  *** Ucraina si ...

 • Biletul Zilei 23.03.2016

  Croaţia – Israel

  *** Nationala de fotbal a Croatiei va primi astazi de la ora 19:00 vizita nationalei Israelului intr-un meci amical international. De sase ori s-au mai intalnit cele doua echipe nationale pana in prezent, iar Croatia a castigat de ...

 • Biletul Zilei 22.03.2016

  St. Mirren – Raith

  *** Primul meci de pe biletul zilei de astazi se joaca in liga a 2-a de fotbal din Scotia, acolo unde St. Mirren va juca impotriva celor de la Raith. Ultima confruntare directa dintre cele doua formatii ...