Board Index
Latest Posts
-
Rezultate Live
Last Reply: Olsen
(Yesterday, 06:12 PM)
futbol24.com, livescore.in si bonusbonsubonus.com/ls/ - cel mai bun nu pot spune care e, dar de rapide toate au actualizari destul de rapide -
PARIURILE MELE !
Last Reply: agentu56
(Yesterday, 04:40 PM)
1 3213 Nurnberg-Dortmund 21:30 2 1.602 3371 Boston-New York 23:45 1 1.403 3377 Oklahoma-Memphis 23:45 1 1.204 3277 Nimes-Red Star Paris 21:00 1 1.455 3234 CM/Duisburg-FSV Frankfurt 19:00 1 1.30... -
Pariurile Mele
Last Reply: Zainea Bogdan
(Yesterday, 04:19 PM)
1 TG/Ottawa-NY Islanders -
Jurnalul Lui Hector .
Last Reply: HectoR!
(Yesterday, 10:29 AM)
Nurnberg - Dortmund 2 1.60Gil F. - Chardy J. 2 1.65Berrer M. - Melzer J. 2 1.40Berlocq C. - Del Bonis F. 1 1.40Baghdatis M. - Dodig I. 1 1.45Miză :19.05cota :7.50Câştig :142.93 -
CHAT
Last Reply: agentu56
(Yesterday, 09:45 AM)
a fost Tatarusanu baiat bun ! o fi pus si el un bilet !? -
Jurnal Pariuri E.cristian
Last Reply: E.Cristian
(Feb 02 2012 07:39 PM)
1 - D.Sela - I.Karlovic 02.02.2012 20:05 - 2 - 1.352 - J.Nieminen - P.H.Mathieu 02.02.2012 21:20 - 1 - 1.53 - (TG)Novara - Chievo 02.02.2012 21:45 - S3.5 - 1.2Cota: 2.43 -
Jurnal Pariuri:rch75Us
Last Reply: rch75us
(Feb 02 2012 03:20 PM)
Dodig I. - Garcia-Lopez G.Pont - Alegere: 1 1,50 Bellucci T. - Del Bonis F.Pont - Alegere: 1 1,30 Chela J.I. - Zeballos ... -
Pariurile Mele
Last Reply: vanderloop
(Feb 02 2012 12:18 PM)
Boston - Carolina 03.02.2012 02:00 1 1.65 -
Jurnal pariuri nirolf
Last Reply: nirolf
(Feb 02 2012 11:29 AM)
Bergamo W - Pesaro W 1 1.49Torpedo Novgorod - Metallurg Novokuznetsk 1 1.52 -
Jurnal Pariuri Marsz
Last Reply: MarSz
(Feb 02 2012 01:38 AM)
Buna dimineata. PublicBet- 02.02.2012B1.Samsun - Fenerbahce @2Besiktas - MI Yurdu @1Manisa - Eskisehir @1xFenerbahce - Panathinaikos @2 (Baschet)B.Cantu - Maccabi TA @2 (Baschet)Ba...
Recent Topics Added
- Jurnalul Lui Hector .
by HectoR!

Feb 02 2012 10:34 AM - Jurnal Pariuri Marsz
by MarSz

Feb 02 2012 01:38 AM - Rezultate Live
by oddsgodfather

Feb 01 2012 02:54 PM - Biletul Zilei 30.01.2012
by kather

Jan 30 2012 07:43 AM - Biletul Zilei 29.01.2012
by kather

Jan 30 2012 07:43 AM
Toggle this category Reguli si Informatii
| Forum | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|
|
Reguli si AnunturiCititi si respectati regulile! Anunturi de la administratori; |
|
|
|
Sugestii si IntrebariVrei sa vii cu o idee pentru imbunatatirea forumului, sau a site-ului Tipseri.net? Feel free to do it here! |
|
Toggle this category Tipseri.net
|---|---|---|---|
|
Tipseri.net "Jurnale pariuri"Aici puteti posta toate biletele pe care le jucati zilnic, indiferent de sport sau numarul de evenimente. |
|
|
|
Tipseri.net "Biletul Zilei"Aici veti putea vedea si comenta biletul zilei postat pe portalul nostru, Tipseri.net! Nu postati aici bilete voastre! |
|
|
|
Tipseri.net "Analize Meciuri"In acest board puteti propune meciuri pentru analiza, urmand ca fiecare sa vina cu parerile lui despre meciul in cauza. |
|
|
|
Tipseri.net "Sfaturi pentru pariori"Sfaturi pentru impatimiti de pariuri. Subforums: |
|
|
|
Tipseri.net "Sisteme si Strategii"Aveti o strategie sau un sistem pentru a castiga? O puteti posta aici.. |
|
|
|
Tipseri.net "Poker"Strategii, Bonusuri, Tehnici si multe lucruri necesare unui jucator de poker |
|
Toggle this category Fotbal
|---|---|---|---|
|
Champions LeaguePredictii si analize pentru jocurile din Champions League |
|
|
|
Europa LeaguePonturi si analize pentru meciurile din Cupa UEFA - Europa League. |
|
|
|
Meciuri Internationale/AmicaleAnalize discutii si predictii pentru meciurile amicale si internationale de fotbal. |
|
|
|
Anglia / Scotia / Irlanda / WalesAnalize si predictii, din toate ligile Angliei, Scotiei, Irlandei si Tarii Galilor. |
|
|
|
Germania / Austria / ElvetiaDiscutati predictiile voastre pentru Germania, Austria si Elvetia. |
|
|
|
Spania / PortugaliaPredictiile pentru ligile din Spania si Portugalia va rugam sa le postati aici! |
|
|
|
ScandinaviaNorvegia, Danemarca, Suedia si Finlanda. Toate meciurile din nordul Europei sa apeleze la acest thread. |
|
|
|
Franta / Olanda / BelgiaCele 2 ligi din Franta, Toate ligile din Olanda si Belgia. Le puteti comenta aici! |
|
|
|
ItaliaAnalizati aici meciurile din Italia Seria A, B si C. |
|
|
|
Europa de EstDiscutii despre meciurile din Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia si Polonia. |
|
|
|
Other leagues..Aici puteti analiza meciurile din celelate campionate de fotbal. Croatia, Serbia, Slovenia, Muntenegru, Grecia, Turcia, etc |
|
|
Toggle this category Concursuri
|---|---|---|---|
|
Concurs "Liga Tipseri.net"Un superb concurs pentru toti membrii forumului Tipseri.net |
|
|
|
Concurs "Betfight"Betfight este singurul concurs de genul "heads up" valabil pentru pariori. |
|
|
|
Concurs "Pariori PRO"Aici se va desfasura barajul pentru determinarea utilizatorilor care merita statutul de "Parior Profesionist" |
|
|
|
Castigatori si PremiiAici ii puteti lauda pe eventualii castigatori ai concursurilor; Deasemenea tot aici vor apare premiile pentru concursurile organizate. Subforums: |
|
|
|
Discutii despre concursuriAi descoperit vreo problema sau vrei sa spui ceva despre concursurile noastre? Do it here! |
|
|
Toggle this category Alte Sporturi
|---|---|---|---|
|
BaschetPuteti discuta despre tot ce are legatura cu baschetul aici! |
|
|
|
TenisPredictii si analize pentru meciurile de tenis. Toate turneele ATP, WTA, ITF, etc. |
|
|
|
Baseballdaca esti fan sau vrei doar sa castigi niste bani din baseball, scrie aici! |
|
|
|
HocheiPredictii si analize pentru meciurile de hochei. NHL, European hockey, Internationals, etc. |
|
|
|
HandbalPredictii Handbal din diverse campionate: Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania, Spania, Romania, etc |
|
|
|
Alte SporturiBoardul este pentru cei interesati de sporturile care nu au o sectiune individuala: Fotbal American, Golf, Formula 1, Sporturi de iarna, etc. |
|
|
Toggle this category Case de Pariuri
|---|---|---|---|
|
BwinPostati aici nelamuririle sau intrebarile despre Bwin! |
|
|
|
Bet365Intrebarile despre Bet365 isi au locul aici! |
|
|
|
Bet-at-Home.comDetalii, Informatii si Nelamuriri despre Bet at Home |
|
|
|
GamebookersCea mai cunoscuta casa de pariuri poate fi dezbatuta aici! |
|
|
|
UnibetUnibet acum si in lb. romana! Postati aici toate intrebarile despre Unibet! |
|
|
|
Alte case de pariuriDaca va intereseaza informatii despre alte case de pariuri le puteti afla/impartasi aici. |
|
Toggle this category Join the FUN!
|---|---|---|---|
|
EntertainmentDupa adrenalina rezultata in pariuri.. nu simtiti nevoia de distractie? |
|
|
|
OfftopicDiscutii pe alte teme.. (aici e locul lor) |
|
Our Board Statistics
- Total Posts
- 146,612
- Total Members
- 2,100
- Newest Member
- Denice sanders
- Online At Once Record
- 86
04 December 2011 - 02:12 PM
62 active user(s) (in the past 15 minutes)
0 members, 62 guests, 0 anonymous users | Show by: Last Click or Member Name
Upcoming Calendar Events
There are no forthcoming calendar events
2 member(s) have a birthday today
agentu56 (32), kasp gelme (22)

Help