Pagini: 1 2 3 [4]
Imprimă
Autor Subiect: Cine are cont la Gamebookers?  (Citit de 1534 ori)
dooma
Top Tipser
Parior Profesionist

Aprecieri: 101
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #45 : Iunie 25, 2010, 06:00:29 »

depune-ti 100 de lei si joaca la pariuri, nu pentru bonus. site-ul e excelent, oferta bogata.
Memorat

odds do not predict who will win. they are actually predicting who the public thinks will win.
Unconquerable
Incepator
*

Aprecieri: 0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #46 : Iunie 25, 2010, 06:05:06 »

pai in primul rand. cum as putea depune bani cand inca am niste nelamuriri. practic sa arunc cu banii ar fi mai bine?Le-am zis in mail ca nu-mi mai stiu parola contului. am dat uitare parola mi-am trecut mailul.  cand trecz ziua de nastere imi da eroare si ma pune sa incerc mai tarziu sau sa contactez departamentul info. . . care NU ma ajuta!
Si cum as putea sa depun cand ei imi zic ca am un cont de bani virtuali?PLus de asta nu pot sa retrag banii pe card mastercard. in cazul asta ce fac?trebuie sa lamuresc si eu niste lucruri inainte de a da niste bani,asa mi se pare corect,nu?
Memorat
dooma
Top Tipser
Parior Profesionist

Aprecieri: 101
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #47 : Iunie 25, 2010, 06:11:56 »

pe mastercard nu poti retrage de nicaieri. fa-ti visa electron sau visa si alege alt site, sunt destule pe piata.
Memorat

odds do not predict who will win. they are actually predicting who the public thinks will win.
Unconquerable
Incepator
*

Aprecieri: 0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #48 : Iunie 25, 2010, 06:14:27 »

fii sigur ca asta voi face. revin la batranul bwin. o zi buna
Memorat
sunete
Junior
**

Aprecieri: 33
Conectat Conectat

Vezi Profilul
« Răspunde #49 : August 04, 2010, 07:10:48 »

care e oferta actuala la gamebookers ? bonusul ma refer. am inteles ca daca depui prin card, nu primesti bonus ?
as vrea sa-mi fac cont acolo d-asta intreb.
Memorat

bacccc Sad
Pagini: 1 2 3 [4]
Imprimă
Schimbă forumul: