Pagini: [1]
Imprimă
Autor Subiect: Problema  (Citit de 211 ori)
linutz
Incepator
*

Aprecieri: 0
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Martie 02, 2010, 02:51:54 »

Salut am si eu o mica problema! Am castigat pe 28. 02. 2010 Turneul la freeroll si am luat 80 $. Am dat sa retrag 200 Ron prin Wester UNION.  Toate bune si frumoase dupa 36 de ore am primit codul MTCN.  M-am dus la banca a 2 a zi si domnisoare de acolo m-a intrebat Tara si numele de unde am primit banii si de aici m-am blocat :| Tara: Gibraltar iar numele luasem : Bwin International LTD dar mi-a zis ca nu gaseste. Asa ca va rog frumos poate stie cineva cum procedez care a mai scos prin WU.  VA multumesc anticipat
Memorat
dooma
Top Tipser
Parior Profesionist

Aprecieri: 100
Conectat Conectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 02, 2010, 02:54:52 »

da mail la bwin si cere-le datele expeditorului, exacte, cum le-au dat pe hartia de trimitere. de asemenea, pe langa cod, trebuie sa le dai numele exact al destinatarului. din pacate ai ales, cea mai anevoioasa metoda de retragere, mai bine depuneai minim de pe card si scoteai direct acolo, fara probleme.
Memorat

odds do not predict who will win. they are actually predicting who the public thinks will win.
linutz
Incepator
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Martie 02, 2010, 02:58:05 »

Din pacate nu pot retrage pe card deoarece am contul in Lei.   .   .   Am trimis acum 30 de min la bwin si am cerut datele expeditorului acum astept raspuns greu cu metoda asta :|

Edit@Am rasfoit niste forumuri si am gasit o problema gen la fel si la nume cica este : BAW International LTD
dau o fuga pana la banca si confirm.   Thx for help dooma
« Ultima modificare: Martie 02, 2010, 03:07:11 de către linutz » Memorat
Teroristu
Vizitator
« Răspunde #3 : Martie 02, 2010, 03:09:10 »

Daca ai trimis acum,primesti raspuns cam...pe poimaine  Smiley un sfat prietenesc: schimba casa.
Culmea..eu am retras prin aceeasi metoda,cu datele expuse de tine si n-am avut nicio problema.
Memorat
linutz
Incepator
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Martie 02, 2010, 04:54:31 »

Mda am rezolvat asta era: BAW International LTD.     Nu e vorba de schimbat casa ca eu joc la bet365 dar joc freerolul pe bwin datorita graficii si e gratis si bine am avut si noroc ca am luat locul 1
Memorat
dooma
Top Tipser
Parior Profesionist

Aprecieri: 100
Conectat Conectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 02, 2010, 06:28:49 »

Din pacate nu pot retrage pe card deoarece am contul in Lei.   .   .

eu am conturi in 3 valute la 3 case diferite si retrag pe acelasi card. incearca sa lucrezi direct de pe si pe cardul sau contul tau aferent, toate celelalte metode inseamna taxe in plus, ca sa nu mai vorbim de evenimente neplacute.
Memorat

odds do not predict who will win. they are actually predicting who the public thinks will win.
Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul: