Board Index
Latest Posts
-
Pariurile Mele
Last Reply: Zainea Bogdan
(Today, 07:37 AM)
ms la fel -
Over 1.5
Last Reply: Makaay
(Today, 01:27 AM)
Genk - LokerenPalmeiras - ItuanoSunderland - ArsenalTottenham - Newcastle UtdIpswich - MiddlesbroughLeeds - BrightonDort... -
FINALA (28 Mai)
Last Reply: archie
(Yesterday, 10:04 PM)
in 2012 tot barcelona o sa fie campioana:)) -
Case De Pariuri Asiatice
Last Reply: archie
(Yesterday, 10:02 PM)
stie cineva la ce de pariuri asiatica merita sa pariezi avand in vedere ca la mai toate tre sa depui o suma considerabila de bani pt inceput, crec ca trebuie o informare buna inainte de a incepe sa joci, sper ca sunt oameni interesati si mai ales ... -
Jurnal Pariuri:rch75Us
Last Reply: rch75us
(Yesterday, 07:41 PM)
VFL Wolfsburg - SC FreiburgPont - Alegere: 1 1,60 Sporting Braga - Vitoria SetubalPont - Alegere: 1 1,20 FC Twente Enschede - Heracles AlmeloPont - Alegere: 1 1,25 Cotă totală 2,40 -
JurN@L P@rIuR! GoJoTza24
Last Reply: Gojotza24
(Yesterday, 05:55 PM)
In seara aceasta am sa postez cateva bilete pe care le-am jucat ieri si astazi dar nu le-am postat live deoarece am vrut sa ma asigur ca-mi intru in mana -
Cea mai buna strategie de pariere pe care am gasit-o pana acum!
Last Reply: martingale
(Feb 09 2012 07:08 PM)
cand am citit mi sa parut foarte interesant si am mers si am verificat exact franta liga 1 si 2.am calculat si am vazut ca ies in pierdere adica au fost estape care din 10 meciuri au iesit si 2 egaluri si chiar unu -
Sistemul si cartea lui Rafael Hekman
(Feb 09 2012 06:10 PM)
salut sunt de acord cu fatgrasu .cu toate ca asa am inceput si eu ,adica sa joc sistemul martingale si anume pe egal am inceput cu 10 lei si de calic ce sunt si fara experienta am ales o echipa care face cat mai rar egal ....si asa a fost in 13 et... -
profit din pariuri
(Feb 09 2012 05:30 PM)
da ca sa ma bag si eu in seama ....spune ceva sa inteleaga si astia mai slabi la doxa -
Jurnal Pariuri Sfantu'
Last Reply: k1dzorr
(Feb 09 2012 03:45 PM)
sunt de acord..si eu vreau sa fac acelasi lucru.. sa postezi aici alegerile tale te rog .. cum faci de obicei. Si mult Succes !
Recent Topics Added
- Case De Pariuri Asiatice
by archie

Yesterday, 10:02 PM - Case De Pariuri Asiatice
by ursache

Feb 09 2012 11:36 AM - Ponturireale Pct Blogspot Pct Com
by bulan78cdv

Feb 08 2012 04:43 PM - Over 1.5
by Makaay

Feb 08 2012 04:09 PM - Jurnale Pariuri Maxwin
by MaxWIN

Feb 05 2012 05:13 PM
Toggle this category Reguli si Informatii
| Forum | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|
|
Reguli si AnunturiCititi si respectati regulile! Anunturi de la administratori; |
|
|
|
Sugestii si IntrebariVrei sa vii cu o idee pentru imbunatatirea forumului, sau a site-ului Tipseri.net? Feel free to do it here! |
|
Toggle this category Tipseri.net
|---|---|---|---|
|
Tipseri.net "Jurnale pariuri"Aici puteti posta toate biletele pe care le jucati zilnic, indiferent de sport sau numarul de evenimente. |
|
|
|
Tipseri.net "Biletul Zilei"Aici veti putea vedea si comenta biletul zilei postat pe portalul nostru, Tipseri.net! Nu postati aici bilete voastre! |
|
|
|
Tipseri.net "Analize Meciuri"In acest board puteti propune meciuri pentru analiza, urmand ca fiecare sa vina cu parerile lui despre meciul in cauza. |
|
|
|
Tipseri.net "Sfaturi pentru pariori"Sfaturi pentru impatimiti de pariuri. Subforums: |
|
|
|
Tipseri.net "Sisteme si Strategii"Aveti o strategie sau un sistem pentru a castiga? O puteti posta aici.. |
|
|
|
Tipseri.net "Poker"Strategii, Bonusuri, Tehnici si multe lucruri necesare unui jucator de poker |
|
Toggle this category Fotbal
|---|---|---|---|
|
Champions LeaguePredictii si analize pentru jocurile din Champions League |
|
|
|
Europa LeaguePonturi si analize pentru meciurile din Cupa UEFA - Europa League. |
|
|
|
Meciuri Internationale/AmicaleAnalize discutii si predictii pentru meciurile amicale si internationale de fotbal. |
|
|
|
Anglia / Scotia / Irlanda / WalesAnalize si predictii, din toate ligile Angliei, Scotiei, Irlandei si Tarii Galilor. |
|
|
|
Germania / Austria / ElvetiaDiscutati predictiile voastre pentru Germania, Austria si Elvetia. |
|
|
|
Spania / PortugaliaPredictiile pentru ligile din Spania si Portugalia va rugam sa le postati aici! |
|
|
|
ScandinaviaNorvegia, Danemarca, Suedia si Finlanda. Toate meciurile din nordul Europei sa apeleze la acest thread. |
|
|
|
Franta / Olanda / BelgiaCele 2 ligi din Franta, Toate ligile din Olanda si Belgia. Le puteti comenta aici! |
|
|
|
ItaliaAnalizati aici meciurile din Italia Seria A, B si C. |
|
|
|
Europa de EstDiscutii despre meciurile din Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Cehia si Polonia. |
|
|
|
Other leagues..Aici puteti analiza meciurile din celelate campionate de fotbal. Croatia, Serbia, Slovenia, Muntenegru, Grecia, Turcia, etc |
|
|
Toggle this category Concursuri
|---|---|---|---|
|
Concurs "Liga Tipseri.net"Un superb concurs pentru toti membrii forumului Tipseri.net |
|
|
|
Concurs "Betfight"Betfight este singurul concurs de genul "heads up" valabil pentru pariori. |
|
|
|
Concurs "Pariori PRO"Aici se va desfasura barajul pentru determinarea utilizatorilor care merita statutul de "Parior Profesionist" |
|
|
|
Castigatori si PremiiAici ii puteti lauda pe eventualii castigatori ai concursurilor; Deasemenea tot aici vor apare premiile pentru concursurile organizate. Subforums: |
|
|
|
Discutii despre concursuriAi descoperit vreo problema sau vrei sa spui ceva despre concursurile noastre? Do it here! |
|
|
Toggle this category Alte Sporturi
|---|---|---|---|
|
BaschetPuteti discuta despre tot ce are legatura cu baschetul aici! |
|
|
|
TenisPredictii si analize pentru meciurile de tenis. Toate turneele ATP, WTA, ITF, etc. |
|
|
|
Baseballdaca esti fan sau vrei doar sa castigi niste bani din baseball, scrie aici! |
|
|
|
HocheiPredictii si analize pentru meciurile de hochei. NHL, European hockey, Internationals, etc. |
|
|
|
HandbalPredictii Handbal din diverse campionate: Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania, Spania, Romania, etc |
|
|
|
Alte SporturiBoardul este pentru cei interesati de sporturile care nu au o sectiune individuala: Fotbal American, Golf, Formula 1, Sporturi de iarna, etc. |
|
|
Toggle this category Case de Pariuri
|---|---|---|---|
|
BwinPostati aici nelamuririle sau intrebarile despre Bwin! |
|
|
|
Bet365Intrebarile despre Bet365 isi au locul aici! |
|
|
|
Bet-at-Home.comDetalii, Informatii si Nelamuriri despre Bet at Home |
|
|
|
GamebookersCea mai cunoscuta casa de pariuri poate fi dezbatuta aici! |
|
|
|
UnibetUnibet acum si in lb. romana! Postati aici toate intrebarile despre Unibet! |
|
|
|
Alte case de pariuriDaca va intereseaza informatii despre alte case de pariuri le puteti afla/impartasi aici. |
|
Toggle this category Join the FUN!
|---|---|---|---|
|
EntertainmentDupa adrenalina rezultata in pariuri.. nu simtiti nevoia de distractie? |
|
|
|
OfftopicDiscutii pe alte teme.. (aici e locul lor) |
|
Our Board Statistics
- Total Posts
- 146,681
- Total Members
- 2,152
- Newest Member
- jarijami
- Online At Once Record
- 86
04 December 2011 - 02:12 PM
23 active user(s) (in the past 15 minutes)
0 members, 23 guests, 0 anonymous users | Show by: Last Click or Member Name
Upcoming Calendar Events
There are no forthcoming calendar events
0 member(s) have a birthday today
No members are celebrating a birthday today

Help