Pagini: [1]
Imprimă
Autor Subiect: kane - Candidatura @ Parior Profesionist  (Citit de 157 ori)
blue_keight72
Moderator
Parior Profesionist

Aprecieri: 120
Deconectat Deconectat

--- Moderator ---

Vezi Profilul
« : Iunie 29, 2010, 10:59:16 »

Succes kane  Wink
Memorat

Adren <\\^^^^^//> Alina  Atentie, acest site creeaza dependenta!
Speranta este visul celui treaz.
~~~ www.tipseri.net recomanda: Bet365 ~~~
kane
Junior
**

Aprecieri: 25
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 04, 2010, 10:10:16 »

Meciul 1

FOTBAL: 04.07.2010
Ora: 19:00
Eveniment: PS Kemi - OPS-JP
Pronostic: peste 2.5
Cota: 1.85
Argumentatie:

Am ales un meci din liga secunda finlandeza(Ykkonen) intre 2 echipe care nu se menajeaza cand se intalnesc.Statistica arata foarte bine,cele mai recente dispute s-au incheiat cu peste 2.5 goluri insa avantajul psihologic il detine Kemi cu 3 victorii si 1 infrangere.Oaspetii au trecut prin 2 etape de foc,fiind nevoiti sa tina piept primelor 2 clasate(ROPS si KPV).Au terminat ambele meciuri cu acelasi scor 1-1 iar acum trebuie sa confirme aceste rezultate.Pentru Kemi,victoria lipseste de vreo 6 etape si acest meci a cazut cum nu se poate mai bine.Oaspetii au o revansa de luat,dispun de un moral bun si cred vor marca 1 gol(sau mai multe);gazdele vor dori sa faca uitata infrangerea din etapa precedenta(4-1 la ROPS) insa cu o victorie s-ar putea distanta la 6 puncte.

OPS - Kemi  0-4 (2007)
Kemi - OPS  3-0 (2007)
Kemi - OPS  4-2 (2006)
OPS - Kemi  2-1 (2006)
« Ultima modificare: Iulie 04, 2010, 07:37:51 de către kane » Memorat

words don't matter...just passion
kane
Junior
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 05, 2010, 03:55:56 »

Meciul 2

FOTBAL: 05.07.2010
Ora: 20:00
Eveniment: Stabaek v Molde
Pronostic: ambele sa inscrie
Cota: 1.50
Argumentatie:

Pauza din campionatul Norvegiei cred ca a constituit un moment propice pentru ambele formatii,acestea avand un start dezamagitor.Molde a dezamagit mai mult,clasandu-se pe 13 cu doar 16 puncte in 14 etape.Atacul nu este cel de anul trecut dar stau bine,aproape 1.7  goluri per meci(media).Inconstanta din aparare i-a tradat.Inca nu au victorie in deplasare si e posibil sa incerce a concretiza in acest meci.Totusi,Stabaek trebuie sa fie de acord.Acestia stau mai bine,pe 8 cu 20 puncte.
          Mentionez ca ambele echipe au iesit din cupa norvegiana chiar inainte de pauza si se poate nota un sezon nefast pentru ambele.Gazdele mai au ceva sanse la o clasare in primele 3 insa trebuie sa castige acest meci.Nu mai au ce pierde,zic eu.De cealalta parte,oaspetii se confrunta cu amenintarea retrogradarii.Ar fi un dezastru dar nu cred ca se va intampla.Ambele vor marca,asta cred eu.
« Ultima modificare: Iulie 05, 2010, 08:16:46 de către kane » Memorat

kane
Junior
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 06, 2010, 05:36:52 »

Am gresit la ambele pronosticuri.Imi cer scuze.Nu am fost atent la un anumit criteriu.Eu am luat cotele de la Bet365.Nu stiu daca la Stanley au fost mai mari sau mai mici.La primul cred ca nu era sub/peste.Nu vreau sa pacalesc pe nimeni si nu am facut-o intentionat  Embarrassed

Etapa noua
« Ultima modificare: Iulie 06, 2010, 07:01:37 de către kane » Memorat

kane
Junior
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 06, 2010, 07:01:09 »

Meciul 1

FOTBAL: 06.07.2010
Ora: 12:00
Eveniment: Slovan Liberec - Vysocina Jihlava
Pronostic: Slovan Liberec
Cota: 1.73
Argumentatie:

Liberec a luat la rand top 4 din divizia secunda(in afara de Zlin).Usti nad Labem si Hradec au promovat.Pe prima a invins-o cu 2-0 iar cu campioana diviziei secunde a remizat 1-1.Dupa acest egal a urmat victoria in fata unei prim-divizionare,Pribram 2-1.Gazdele au avut o campanie de vara excelenta,disputand 9 meciuri,pierzand numai unul + 3 remize.Au avut un sezon modest iar asteptarile sunt mari.
        Oaspetii au terminat pe 4 in divizia secunda in ciuda faptului ca au avut cel mai bun atac.Totusi,diferenta fata de locul 2 a fost destul de mare,13 puncte. Au disputat 2 meciuri amicale pana acum.Au fost infranti de Vlasim(divizia 2) cu 2-0 si abia au batut pe FK Spartak MAS Sezimovo Ústí(echipa nou promovata in div. 2) cu 2-1.Au reusit sa intoarca scorul in repriza a 2-a.
        Probabil,antrenorul gazdelor si-a facut o idee in privinta primului 11 si se asteapta la rezultate pe masura.Noul sezon sta sa inceapa.Ar trebui sa fie o victorie la peste 2 goluri insa merge si la limita.

« Ultima modificare: Iulie 06, 2010, 09:30:58 de către kane » Memorat

Pagini: [1]
Imprimă
Schimbă forumul: