alex91ro
Junior

Aprecieri: -4
Deconectat
|
 |
« Răspunde #105 : Martie 11, 2010, 09:57:50 » |
|
oricum nu stiu cine pariaza acel bilet, daca pariezi acel bilet zilnic la aceeasi miza dai faliment
|
|
|
|
|
Memorat
|
"Motivatie: Sa dau in faliment casele de pariuri" mai mult decat penibil
|
|
|
|
Don Corleone
|
 |
« Răspunde #106 : Martie 11, 2010, 09:59:20 » |
|
iar al doilea: mi se pare mie sau toti cei care posteaza la biletul zilei sunt niste flachetzi de 13 ani, care isi dau cu parerea (pozitiv sau nu), fara sa ajute cu un singur post constructiv aceasta comunitate? in opinia mea, biletul zilei ar trebui sa fie topic blocat, adica postat zilnic biletul, si atat, dupa pus lacat. discutiile sunt de prisos, si nu fac decat sa scoata in evidenta niste newbies care nici ei nu stiu ce vor de fapt.
De acord.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mihaita18
Top Tipser
Parior Profesionist

Aprecieri: 76
Conectat
Avantajul caselor de pariuri este lacomia ta ...
|
 |
« Răspunde #107 : Martie 17, 2010, 04:57:40 » |
|
sugestie: ionutt79 si catalincoto sa fie avansati la rangul de profesionisti pe forum catalincoto - pentru activitatea intensa si pentru faptul ca datorita thredurilor deschise de el in sectiunea ligi si competitii a luat parte un proiect de succes, biletul zilei hochei ionutt79 - a demonstrat-o ca varf si indesat ca face bani din pariuri, dovada este in threadul lui  Deci cine mai este de acord sa ridice mana 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nimic nu costa mai mult decat NESTIINTA 
|
|
|
|
Don Corleone
|
 |
« Răspunde #108 : Martie 17, 2010, 07:52:15 » |
|
pe ion il sustin,dar decizia o ia Alex 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
scammeru
Top Tipser
Parior Profesionist

Aprecieri: 30
Deconectat
I came , I saw , I betted on it !
|
 |
« Răspunde #109 : Martie 17, 2010, 09:32:25 » |
|
Ma gandeam ca varianta II eventual la biletul zilei sa apara si pe site , nu doar pe forum.Astfel cred ca lumea ar posta mult mai mult la "biletul zilei junior" (daca ar aparea acolo) .De asemenea, biletul zilei la hochei e pe plus destul de mult in ultima vreme.  Sa mai auzim pareri.. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
cataliNN1
|
 |
« Răspunde #110 : Martie 18, 2010, 12:55:43 » |
|
sugestie: ionutt79 si catalincoto sa fie avansati la rangul de profesionisti pe forum catalincoto - pentru activitatea intensa si pentru faptul ca datorita thredurilor deschise de el in sectiunea ligi si competitii a luat parte un proiect de succes, biletul zilei hochei ionutt79 - a demonstrat-o ca varf si indesat ca face bani din pariuri, dovada este in threadul lui  Deci cine mai este de acord sa ridice mana  Adevarat, fac o treaba destul de buna, dar cum a zis si don corleone decizia o ia Alex 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
talibanualin
Incepator
Aprecieri: 0
Deconectat
|
 |
« Răspunde #111 : Martie 29, 2010, 11:22:59 » |
|
sal. nu ati putea sa afisati doar o singura varianta de bilet pe site?pt cei ce joaca martingale e cam dificil sa se decida ce varianta sa aleaga. ms
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ionutt79
Senior

Aprecieri: 118
Conectat
España es una fiesta
|
 |
« Răspunde #112 : Martie 30, 2010, 08:31:29 » |
|
va multumesc pt aprecieri
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
pariuri
Junior

Aprecieri: -15
Deconectat
|
 |
« Răspunde #113 : Aprilie 07, 2010, 10:08:57 » |
|
sal. nu ati putea sa afisati doar o singura varianta de bilet pe site?pt cei ce joaca martingale e cam dificil sa se decida ce varianta sa aleaga. ms
acum ai posibilitatea sa alegi, daca se poate sa afisati cat mai multe bilete
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
florentin_u
Incepator
Deconectat
|
 |
« Răspunde #114 : Aprilie 26, 2010, 11:10:45 » |
|
Salut,
Imi puteti spune si mie va rog cum fac sa particip la concursul de pariori profesionisti?...... am deschis un thread personal in Pariurile mele de astazi ... indeplinesc conditiile de varsta si mi-am depus candidatura... si totusi nu pot sa particip? ma puteti ajuta?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Flavy
Top Tipser
Parior Profesionist

Aprecieri: 42
Deconectat
-=Hala Madrid=-
|
 |
« Răspunde #115 : Aprilie 26, 2010, 11:35:00 » |
|
Salut,
Imi puteti spune si mie va rog cum fac sa particip la concursul de pariori profesionisti?...... am deschis un thread personal in Pariurile mele de astazi ... indeplinesc conditiile de varsta si mi-am depus candidatura... si totusi nu pot sa particip? ma puteti ajuta?
In cel tarziu 2 zile o sa-ti apare un topic in care sa postezi.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
florentin_u
Incepator
Deconectat
|
 |
« Răspunde #116 : Aprilie 27, 2010, 12:01:05 » |
|
Multumesc...
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
MrDragos
Senior

Aprecieri: 55
Deconectat
StudenT
|
 |
« Răspunde #117 : Mai 20, 2010, 06:48:58 » |
|
Alex vezi ca numai merge acest link : http://tipseri.net/pariuri-sportive/meciuri-live.htmlInainte aici aveam desfasuratorul cu meciurile ...
|
|
|
|
|
Memorat
|
Un exercitiu alternativ.... vreau sa ma simt la superlativ [...] Livrez dispozitive explozive pe portative… -------------------------------------------------- U can join here
|
|
|
|
|
dyn1931
Incepator
Deconectat
|
 |
« Răspunde #119 : Iulie 18, 2010, 01:13:15 » |