Forumul Tipseri.net: Cea mai buna strategie de pariere pe care am gasit-o pana acum! - Forumul Tipseri.net

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cea mai buna strategie de pariere pe care am gasit-o pana acum!

#21 User is offline   XAN 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • LocationBUCURESTI

Posted 16 September 2010 - 03:31 PM

daca vrei situatii in care vei pierde ,este destul de simplu

biletul 1 ai barca pe bilet si pierde cu 0-2
biletul 2 ai manu pe bilet si face egal
biletul 3 ai under si iese over

la dracu in puii mei este chiar atat de greu sa faci si tu niste calcule si sa simulezi niste pariui

>>Un om care isi doreste ceva va gasi o cale. Un om care nu isi doreste va gasi o scuza.<<
0

#22 User is offline   phlorin78 

• Newbie
  • Pip
  • Locationbuzau

Posted 16 September 2010 - 04:12 PM

nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca omu nu vrea decat sa promoveze PARIULZILEI.NET.
Pe de alta parte, am fost surprins de rata de castig la biletul zilei postat de acel site :)
Live for today because yesterdays are already over and tomorrows may never come...
0

#23 User is offline   XAN 

• Newbie
  • Pip
  • LocationBUCURESTI

Posted 17 September 2010 - 09:53 AM

nu vreau sa fiu rautacios, dar cred ca omu nu vrea decat sa promoveze PARIULZILEI.NET.
Pe de alta parte, am fost surprins de rata de castig la biletul zilei postat de acel site :)

cred ca ai pus punctul pe I ,si s-a linistit ,eu chiar credeam ca este prost si nu pricepe  ;D
>>Un om care isi doreste ceva va gasi o cale. Un om care nu isi doreste va gasi o scuza.<<
0

#24 User is offline   undercover 

• Newbie
  • Pip

Posted 18 September 2010 - 02:56 AM

nu sunt prost si am priceput, am facut deja si calcule si teste o gramada, dar inca mai ceream pareri pt ca e bine sa ai cat mai multa informatie inainte sa investesti niste bani

am dat exemplu siteul ala pt ca acolo am gasit strategia asta martingale adaptata explicata foarte bine si usor, si pt ca pe tipseri am incercat-o si nu am iesit in profit pt ca am inceput cu o suma si am ajuns peste o luna sa am aceeasi suma in cont, profit 0

asta pt ca sunt cotele false si mult mai mari fatza de ce iti iese pe bilet cand il pui pe bune la orice casa de pariuri, si pt ca sunt multe bilete necastigatoare la rand pe tipseri.

am si verificat cotele pe pariulzilei ala si acolo chiar sunt cotele reale luate de pe bet365, deci daca pui pariul zilei pe bet365 ai exact cota afisata acolo, fara vrajeli

siteul ala desi e mic si e la inceput am vazut ca incearca sa fie cat mai corect cu pariorii si sa nu minta cu nimic, simplu si la obiect si mie asta imi place, si pe langa asta prinde si pariul zilei des!
0

#25 User is offline   phlorin78 

• Newbie
  • Pip
  • Locationbuzau

Posted 18 September 2010 - 08:20 AM

se pare ca am avut dreptate :D
Live for today because yesterdays are already over and tomorrows may never come...
0

#26 User is offline   d@du18 

• Newbie
  • Pip
  • LocationCampina

Posted 18 September 2010 - 02:12 PM

www.pariul-zilei.dadu.ro este un site mult mai bun ca cel de pe tipseri si nu este al meu, l-am gasit de curand si vreau sa spun ca am profit 200% doar dupa cateva zile. de ce sa intrati pe tipseri.net sa vedeti un bilet analizat ca la carte cand puteti intra la mine, unde am biletul conceput din cele mai usoare meciuri ale zilei si imi iese mai des.

Undercover aici nu e forum publicitate.net...
Posted Image
0

#27 User is offline   calinalex2008 

• Newbie
  • Pip

Posted 19 September 2010 - 08:05 PM

incerc sa intru pe site, dar apare ceva eroare ! poate se remediaza !
0

#28 User is offline   phlorin78 

• Newbie
  • Pip
  • Locationbuzau

Posted 19 September 2010 - 08:10 PM

www.pariul-zilei.dadu.ro este un site mult mai bun ca cel de pe tipseri si nu este al meu, l-am gasit de curand si vreau sa spun ca am profit 200% doar dupa cateva zile. de ce sa intrati pe tipseri.net sa vedeti un bilet analizat ca la carte cand puteti intra la mine, unde am biletul conceput din cele mai usoare meciuri ale zilei si imi iese mai des.

Undercover aici nu e forum publicitate.net...

i-ai facut bucata lui undercover in cel mai frumos stil ;D ;D ;D
0

#29 User is offline   Andrei00 

• Newbie
  • Pip

Posted 19 September 2010 - 08:39 PM

calinalex, nu mai incerca! A fost o gluma, site-ul ala nu exista. :)

Undercover, daca ti se pare tie ca cei de pe site-ul asta mint sau nu se pricep, sau pur si simplu nu iti convine tie de modul in care pariaza, de ce le mai ceri parerea?
Posted Image

Posted Image
Posted Image
0

#30 User is offline   undercover 

• Newbie
  • Pip

Posted 20 September 2010 - 01:44 AM

cel mai tare e calinalex  ;D

@Andrei00  le cer parerea pt ca mai sunt pariori experimentati pe aici care stiu despre ce vorbesc si au incercat multe  :o
0

#31 User is offline   chinchila 

• Newbie
  • Pip

Posted 15 December 2010 - 12:45 AM

cocofizz nu e chiar asa... la o cota de 5 riscu e prea mare si nu cred ca nimeresti un bilet dintr un maxim de 5 bilete necastigatoare, la cum zici u daca ajungi la al 8 bilet 10, 20, 40, 80, 160, 320, 640, 1280  iti trebuie bani nu gluma.
la cota de 5 merge strategia fibonacci.

io am inceput un topic cu strategia martingale cota 2+ cu suma initiala de 155 si miza primului bilet de 5 ron. cand o sa ajung la 310 o sa joc primul bilet cu miza 10, apoi daca ajung la 620 o sa joc cu 20 si tot asa... nr maxim de bilete necastigatoare consecutive 4(al 5 trebuie castigat altfel raman p 0). daca o sa dea randament sau nu ramane de vazut.
0

#32 User is offline   mihaigaby 

• Newbie
  • Pip

Posted 16 December 2010 - 11:32 PM

A incercat cineva sa joace Union Jack.  Si daca a avut ceva rezultate? Vreau sa il folosesc la o divizie intrega la joc de egal.
0

#33 User is offline   XAN 

• Newbie
  • Pip
  • LocationBUCURESTI

Posted 23 December 2010 - 12:59 PM

cea mai buna strategie este sa nu joci sau mai bine zis sa joci virtual
faceti un fisier xls
incepeti cu o banca de 1000 si la sf lunii veti avea acceasi bani dar in alt buzunar
toate mizele pierdute contorizatile veti observa ca daca ati fi jucat real la sf lunii ati fi avut mai putini bani decat cei initiali

numai norocul v-ar fi putut aduce profit din pariuri sau un mm extrem de bun cu reguli de pariere stricte care sub nici o forma nu ar trebui incalcate .

a reusit sa-si contorizeze cineva pierderile pana acum ?
va este frica sa aflati rezultatul si probabil nu veti face niciodata acest lucru,este adevarat ca nu se compara senzatia pe care o ai atunci cand pui pe bani reali
eu ma chinui cu o gramada de strategii si mm si tot nu iese mare lucru este ca un carusel sus-jos-sus-jos si sunt mai mereu la acelasi nivel

inevitabilul poate aparea oricand si nu vei sti niciodata cand va fi acel moment ,poate fi atunci cand esti extrem de sigur ca echipa x va marca cel putin un gol si se termina 0-0

noroc tuturor

0

#34 User is offline   chinchila 

• Newbie
  • Pip

Posted 23 December 2010 - 04:57 PM

Xan ca o concluzie la ce ai zis 99% noroc si restu mm, strategii, etc.
0

#35 User is offline   Smok3 

• Newbie
  • Pip

Posted 12 January 2011 - 04:54 PM

Una din strategiile care mi se pare profitabile pe termen lung este ( pe bet365 ) Egalitate-pariul se ramburseaza.
Adica joci pe echipe tari  ca bat, de obicei au o cota in jur de 1.10 iar in caz de egalitate bani investiti ii primesti inapoi.
Am inceput cu 10ron am ajuns la 8 pariuri consecutive prinse am jucat  "all in" sper sa ajung cat mai departe.

Alta strategie e sa joci peste 0.5 cate 2 meciuri pe bilet cota finala in jur de 1.10 tot asa "all in".

Am incercat o gramada de strategii pana acum pana la urma tot mai ars acuma mnaa depinde de noroc.
Bafta si succes sper sa va fie de folos  ;) 
0

#36 User is offline   martingale 

• Newbie
  • Pip

Posted 09 February 2012 - 07:06 PM

View Postthadeus123, on 12 September 2010 - 04:18 PM, said:

eu unu zic ,ca merge sa pui joci martingale pe x ,dar nu asa cum e descrisa aici,sau la altii
se ia ,toate etapa sa zicem frantei sau frantei 2 ,ca acolo sunt egaluri multe
si se pune pe TOATE echipele,sa zicem 10euro ,banca 300
adica 10 meciuri ,10 X ....ies 3 la cota 3 ,pierzi 10

MAI exact ,a,b,c,...sunt meciurile ,si ies urmatoarele
a 1
b 1
c 1
d x
e x
f  x
g 1
h 1  
i  1
j  1                 ...total bagat 100 euro ,iti ies doar 3 egaluri ,ramane per total -10
urmatoare etapa ai asa
a 20  x
b 20 x
c 20 x
d 20 1
e 20 1
f 20 1
g 20  1
.....       total bagat 7meciuri care n-au iesit x 20 euro  ,total pariat 140 euro

iti ies 3 ,desi in franta pica mai multe ....ai 3 meciuri X 20 euro X 3cota = 180 euro ,din 2 etape
ai +40 euro ,-10 din etapa trecuta   ,ADICA 30 euro pe plus , la 3 egaluri pe etapa,un lucru realizabil
care se intampla ,in orice campionat.....mai ales ca nu ti-a trebuit propriu zis decat 150 euro banca

multi joaca martingale ,sau alte progresii pe cateva meciuri ,si astfel ,joaca congestionat ,pana ajung la mize care iti da frica ,dar parerea mea ,ca nui bine asa ,ma bine mai multe meciuri ,si nu-ti trebuie banci uriase ,pt ca probabilistic iti ies cateva din ele ,si iti recuperezi bani bagati ....cred ca va-ti prins cu ideea de sus ...........doar cote iti trebuie

mai sus am scris campionatul frantei ,dar cum ar merge ultimele 2 echipe din 5 campionate ,alea nu fac egaluri mai multe ?  :D  :D  :D

0

#37 User is offline   martingale 

• Newbie
  • Pip

Posted 09 February 2012 - 07:08 PM

cand am citit mi sa parut foarte interesant si am mers si am verificat exact franta liga 1 si 2.am calculat si am vazut ca ies in pierdere adica au fost estape care din 10 meciuri au iesit si 2 egaluri si chiar unu
0

#38 User is offline   GND 

• Newbie
  • Pip

Posted 12 March 2012 - 09:28 PM

Salutare,
cum as proceda folosind sistemul martingale in weekend sau nu numai, cand sunt 2 variante de bilete ? (folosind ca sursa de inspiratie 4 meciuri pe bilet din toata lumea)
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users