Forumul Tipseri.net: Pariurile online vor fi interzise - Forumul Tipseri.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Pariurile online vor fi interzise

#1 User is offline   prcsaba 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members

Posted 20 December 2010 - 08:58 AM

O lege promulgata de Basescu Traian pe 13 dec.  interzice cu desavirsire pariurile online.  Deci toti pariorii putem juca fara bani, deci nimeni nu va mai pierde , dar nici nu cistiga de acum incolo.  :-\
0

#2 User is offline   Don Corleone 

• Newbie
  • Pip

Posted 20 December 2010 - 10:08 AM

Asa zisa lege,a fost pusa ca sa nu mai plece banii din tara si asa foarte putini.
Dar,stai linistit ca se poate paria in continuare.
Ca sa gasesc o asimilare,si download-ul de pe net e interzis si se download-eaza in continuare,fara vreo retinere.
0

#3 User is offline   Tonyi 

• Newbie
  • Pip

Posted 15 July 2011 - 11:15 PM

View PostDon Corleone, on 20 December 2010 - 10:08 AM, said:

Asa zisa lege,a fost pusa ca sa nu mai plece banii din tara si asa foarte putini.
Dar,stai linistit ca se poate paria in continuare.
Ca sa gasesc o asimilare,si download-ul de pe net e interzis si se download-eaza in continuare,fara vreo retinere.

Cred ca modificarile legislative ar trebui urmarite cu mai mult interes, daca aveti idee despre continului "modificarii la modificare" a normelor metodologice de aplicare a legii ar fi util de dezbatut problema pentru toti pariorii.
0

#4 User is offline   Alex 

• Administrator
  • Group: Administrators

Posted 15 July 2011 - 11:30 PM

Pariurile Sportive online nu pot fi interzise atat timp cat Romania se afla in Uniunea Europeana. Exista o directiva a Comisiei Europene care obliga Romania sa revizuie acel act normativ, in caz contrat se declanseaza procedura de infringement.

Un maxim lucru care s-ar putea intampla ar fi regularizarea jocurilor de noroc online, adica impozitarea acestora la sursa, si obligarea caselor de pariuri sa se infiinteze ca societati comerciale in Romania, cu licenta valabila pentru organizarea acestor tipuri de jocuri de noroc.

Legea a fost impinsa de la spate de Dinu Patriciu, odata cu lansarea Bet Cafe Arena. Nu cred ca e cazul sa va ingrijorati momentan
0

#5 User is offline   Tonyi 

• Newbie
  • Pip

Posted 16 July 2011 - 12:22 AM

View PostAlex, on 15 July 2011 - 11:30 PM, said:

Pariurile Sportive online nu pot fi interzise atat timp cat Romania se afla in Uniunea Europeana. Exista o directiva a Comisiei Europene care obliga Romania sa revizuie acel act normativ, in caz contrat se declanseaza procedura de infringement.

Un maxim lucru care s-ar putea intampla ar fi regularizarea jocurilor de noroc online, adica impozitarea acestora la sursa, si obligarea caselor de pariuri sa se infiinteze ca societati comerciale in Romania, cu licenta valabila pentru organizarea acestor tipuri de jocuri de noroc.

Legea a fost impinsa de la spate de Dinu Patriciu, odata cu lansarea Bet Cafe Arena. Nu cred ca e cazul sa va ingrijorati momentan

Interzise in niciun caz, doar reglementate, personajul pe care l-ai amintit este intr-adevar unul din sustinatori, dar in plus este un fost ministru, cu interese imense in domeniul respectiv.
Problema e taxarea excesiva a companiilor, personal nu cred ca Pinnacle sau alte case cu marje foarte mici vor aplica pentru licenta.
Sa speram ca lobby-ul marilor companii online va fi mai puternic si nu vor reusi sa modifice prea mult situatia pariorilor romani.
0

#6 User is offline   oddsgodfather 

• Newbie
  • Pip

Posted 27 January 2012 - 06:55 PM

Amin :D
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic