In ultimele luni am observat ca unele reguli sunt ignorate asa ca am decis sa mentionam importanta respectarii acestora.
In primul rand, inainte de a posta (TE RUGAM) citeste regulile generale!
1) Nu face spam pe forum. Forumul este in continua crestere si ne bucuram de faptul ca avem multi membrii si de cateva ori mai multi vizitatori. Nu lasa comentarii care nu ajuta cu nimic discutia, de exemplu: "Cred ca Werder e echipa mai buna deci o sa castige, o sa joc pe Steaua, etc." Comenturile de genul asta vor fi sterse si veti fi rugati politicos sa nu mai postati in felul asta pe viitor. Nu trebuie sa scrieti o carte insa 2-3 propozitii inteligente si informative pentru ceilalti membrii nu cerd ca ar fi o problema.
2) Nu cereti predictii folosind texte de genul: "ceva ponturi pentru astazi?? sau "credeti ca Dinamo va castiga???" Incercati in schimb sa contribuiti la discutie cu cateva informatii pe care le aveti despre meciul in cauza. Puteti pune o intrebare mai inteligenta decat cele din exemplele de mai sus insa nu va limitati sub nici o forma la "cersit". Acest lucru este interzis ca sa nu mai mentionam ca este si patetic.
3) Nu postati parere despre meciurile in desfasurare sau care urmeaza sa inceapa in scurt timp in afara threadului Chat!
4) Administratorii si moderatorii forumului va vor ajuta tot timpul asa ca daca nu intelegi ceva sau daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa ii contactati. Concentrati-va sa fiti constructivi si contributia dvs. va fi cu siguranta apreciata!
Page 1 of 1
REGULAMENT (Citeste inainte de a posta)
Share this topic:
Page 1 of 1

Help
This topic is locked