Forumul Tipseri.net: FINALA (28 Mai) - Forumul Tipseri.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

FINALA (28 Mai)

#1 User is offline   William 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members
  • LocationCampina

Posted 28 May 2011 - 10:22 AM

Posted Image
There's no way back!
0

#2 User is offline   William 

• Newbie
  • Pip
  • LocationCampina

Posted 28 May 2011 - 10:42 AM

Multi cred ca Barcelona este invincibila si ca va castiga lejer diseara, dar eu nu vad astfel lucrurile. Echipa lui Guardiola a avut mai mereu probleme in meciurile din afara Spaniei. Eu cred ca United are mai multe atuuri pentru a castiga acest trofeu decat Barca. In primul rand il au la conducere pe Sir Alex Ferguson, experienta este tot de partea englezilor si nu in ultimul rand, Manchester va juca "acasa" in timp ce extraterestrii au fost nevoiti sa faca deplasarea pana pe Wembley. MU este neinvinsa de 13 meciuri in aceasta competitie, 10 dintre acestea fiind victorii.

Ultima data cand Barcelona a fost nevoita sa viziteze Marea Britanie au plecat invinsi de pe Emirates. Cele 2 echipe s-au intalnit de 3 ori in ultimii 3 ani, fiecare reusind sa castige un meci. Cel mai recent a fost in 2009 cand Barcelona a plecat si cu trofeul dupa un 2-0, marcatori Eto'o si Messi. Anul acesta United mi se pare mult mai omogena, prin plecarea lui Ronaldo echipa a trebuit sa munceasca mai mult si cred ca aceasta va fi cheia succesului.

X Pauza @ 2.10  (8/10)
  United sa ridice trofeul @ 2.62  (4/10)
  >9.5 cornere @ 1.85  (8/10)
, bet365

There's no way back!
0

#3 User is offline   senna23 

• Newbie
  • Group: Administrators

Posted 28 May 2011 - 11:01 AM

Sunt un fan al Barcei si mizez pe victoria lor azi.

Barca are handicapul inaltimi azi, United este o echipa plina de jucatori inalti si foarte bine claditi. Ferguson a exersat mult fixele la antrenamente. Pericolul in tabara lui United vine de la Chicarito, mexicanul va fi varf de lance azi si cred ca Rooney va juca retras in spatele acestuia. Defensiva lui United a incasat destule goluri pentru o campioana si nu in nenumarate rinduri s-a miscat extrem de greoi. Pentru Manchester faptul ca joaca pe Wembley cred ca va fi o presiune , in tribune vor fi mai bine de jumate din stadion plin de fanii Diavolilor, poate mai mult, prin presa se specula va vor fi peste 70 de mii.
Va fi un duel interesant al antrenorilor novicele Pep il infrunta pe batranul Ferguson, in 2009 a triumfat tehnicianul spaniol.
0

#4 User is offline   sfantu86 

• Newbie
  • Pip
  • Locationbacau

Posted 28 May 2011 - 11:10 AM

eu sunt fan Manchester si sper sa castige in seara asta. Au de partea lor mai multi fani si se simt bine pe teren englezesc. Eu as merge pe 2 pariuri care mi se par mai sigure:

> 2,5 goluri = 2,30
Ambele inscriu = 2,00
si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert!
0

#5 User is offline   bdevil 

• Newbie
  • Pip
  • View blog

Posted 28 May 2011 - 07:57 PM

Nu stiu de ce majoritatea vor miza pe un meci deschis, dar eu vad meciul destul de strans. Si nu vad mai mult de 2 goluri in decursul celor 90 de minute. Poate un over 3.5 la minutul 120. Sper sa nu pierdem 90 de minute in fata televizorului, dar studiindu-i pe diavoli se pare ca Sir Alex vrea sa duca meciul in prelungiri iar pentru asta a pastrat cateva piese importante pe banca pentru a-i arunca in meci mai tarziu (Anderson, Nani) care sincer eu ii vad in primul 11 daca as face echipa mea. Presupun ca ia in calcul si prelungirile. In situatia in care Vidic a terminat sezonul cu 7 cartonase galbene iar Scholes cu 9 cartonase, ei fiind ''cotonogarii'' diavolilor si de partea cealalta Pique doar doua cartonase in ultima luna, eu unul as miza pe under 4.5 cartonase la cota 1.80.

Viktor Kassai este intr-un trend ascendent cu acordatul cartonaselor, cel putin in campionatul intern nu este delasator si sanctioneaza des. In schimb cand arbitreaza meciuri internationale, incearca sa tina meciul in mana, iar avand in vedere miza meciului cred ca si jucatorii se vor feri sa fie avertizati asa devreme. Fabio e cuminte ( http://www.soccerway...da-silva/61064/ ), Ferdinand printre cei mai nesanctionati fundasi ( http://www.soccerway...-ferdinand/179/ ), Vidic am zis ca are 7 iar Evra si el destul de disciplinat ( http://www.soccerway...rice-evra/2909/ ).

http://www.soccerway...r-kassai/44678/

http://worldreferee....ntextType=stats

Van der Sar; Fabio, Vidic, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Park; Rooney, Hernandez
Rezerve : Kuszczak, Smalling, Fletcher, Scholes, Anderson, Nani, Owen

Valdes; Abidal, Mascherano, Pique, Alves; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Villa, Messi .

Merita incercat : under 4.5 cartonase la cota 1.80.
0

#6 User is offline   Kobe 

• Parior Profesionist
  • Pip
  • View blog
  • LocationBucuresti

Posted 28 May 2011 - 08:09 PM

imi dau si eu cu parerea desi nu prea sunt in mare forma, cred ca va fi un meci inchis, MU nu-si permita sa joace cu Barcelona, si desi este o cota ff mica cred ca are sanse sa iasa  :-X

under 2.5  @1.61

LE  am crezut ca MU se va apara mai bine decat Real, Sahtior, Arsenal... s.a.m.d, dar se pare ca m-am inselat, Barca a fost prea buna  :-X
0

#7 User is offline   sfantu86 

• Newbie
  • Pip
  • Locationbacau

Posted 28 May 2011 - 11:14 PM

eu sunt fan Manchester si sper sa castige in seara asta. Au de partea lor mai multi fani si se simt bine pe teren englezesc. Eu as merge pe 2 pariuri care mi se par mai sigure:

> 2,5 goluri = 2,30
Ambele inscriu = 2,00

pacat :(
si daca v-am gresit cu ceva, eu va iert!
0

#8 User is offline   archie 

• Newbie
  • Pip

Posted 10 February 2012 - 10:04 PM

in 2012 tot barcelona o sa fie campioana:))
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users