Forumul Tipseri.net: Moneybookers - Securitate Indoielnica - Forumul Tipseri.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Moneybookers - Securitate Indoielnica

#1 User is offline   RedBull 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members

Posted 04 July 2011 - 10:20 PM

In atentia tuturor celor care au conturi de Moneybookers!!!

Tin sa va zic din start ca cei de la Moneybookers m-au dezamagit crunt. In data zilei de 1 Iulie 2011 aflu cu
stupoare ca mi-a fost golit contul. La inceput am crezut ca totul e o gluma, venisem din oras fericit ca am terminat Bacul cu bine si ma loghez pe messenger.. observ ca aveam 4 e-mailuri noi, intru pe yahoo.mail in Inbox si citesc: Confirmare trimitere bani, Confirmare trimitere bani.. 4 e-mailuri identice care imi confirmau faptul ca o persoana neautorizata ( nimeni nu imi stia parola sau alte date referitoare la acest cont de pe Moneybookers ) , a efectuat 4 tranzactii catre un anumit e-mail (Plata către: minecraft.netAdresa de e-mail a destinatarului: payments.eur@mojang.com), prima tranzactie fiind in valoare de 20 Euro dupa care, la interval de 10 minute au mai fost facute alte 3 tranzactii in valoare totala de 600$. Repet inca odata, nimeni nu stia datele contului. Va intreb pe voi cum e posibil ca cineva sa iti fure banii dintr-un cont fara sa stie anumite date.. Ati mai avut vreunul dintre voi situatii din acestea ? Sau ati avut vreun prieten care a patit asa cv? Va rog din suflet sa lasati aici un comment sau macar sa va ziceti o parere despre cum ar trebui sa procedez in acest caz. Ori securitatea celor de la Moneybookers lasa de dorit, ori o fi vreun geniu al informaticii. Eu unul am ramas socat si dezamagit total. Luati in considerare aceste randuri pentru ca nu este o gluma. Cei care aveti bani in contul de Moneybookers scoatetii sau transferatii in alt cont.

0

#2 User is offline   Alex 

• Administrator
  • Group: Administrators

Posted 04 July 2011 - 10:35 PM

Subscriu, am mai auzit astfel de plangeri, din pacate Moneybookers a cazut mult in ultimul timp, iar de o luna a pierdut si licenta oferita de FSA, acum Moneybookers nu mai apare regulata de catre agentia britanica..
0

#3 User is offline   green_wood 

• Newbie
  • Pip

Posted 05 July 2011 - 12:02 AM

distractiva asta "ori o fi vreun geniu al informaticii."
practic am inceput si noi romanii ,sa ne dam seama ,de ce se pune afara accent pe securitate
de ce lumea pe afara are windows cu licenta ,antivirus la fel ....etc. de asta :)

sincer toti schemerii de la noi ,din romania ,hackeri e prea mult spus ,au smecherit lumea cu tutoriale deja facute
sunt si carti clasice de genu " java ,c++ for dummies " dar si "hack for dummies"

un simplu troian ,la un windows ,care avea ceva buguri ,multi dintre noi ne e lene ,sa reinstalam windows , desi are ceva errori ...

.....in concluzie ,inghite si mergi mai departe
1

#4 User is offline   Chucky 

• Newbie
  • Pip
  • LocationBucuresti

Posted 05 July 2011 - 08:47 AM

Pai si cei de la Moneybookers ce au zis?Ti-au schimbat si parola la Moneybookers?Daca trebuia sa confirme tranzactia inseamna ca aveau acces si la contul de mail,si banuiesc ca ala a fost spart prima oara,dupa care poate au verificat daca ai conturi paypal,moneybookers etc.

@green_wood:Tu crezi ca orice prost reuseste sa invete C++?La aia cu tutorialele gen "hack for dummies" ai dreptate(resurse sunt destule pe net),dar din fericire majoritatea se apuca "de treaba" folosind ip-ul de acasa ,si primesc bonus niste bratari destul de repede ,asa ca nu e chiar asa ingrijorator:)
0

#5 User is offline   meme 

• Newbie
  • Pip

Posted 05 July 2011 - 12:07 PM

eu unul folosesc MB de ani de zile si nu am avut probleme niciodata cu ei :D
sunt sigur ca nu ei ti-au furat banii, ci " vreun geniu al informaticii" :))
0

#6 User is offline   Tonyi 

• Newbie
  • Pip

Posted 24 July 2011 - 08:45 PM

Redbull parerea mea este ca ar trebui sa iti achizitionezi un digipass, care sporeste securitatea, va fi extrem de dificil pt cineva sa iti acceseze contul in mod neautorizat.
Alex este intr-adevar foarte bine informat, sunt ceva probleme cu licenta din partea autoritatii financiare din UK.
In tot cazul fondurile din Moneybookers trebuie folosite doar pt transferuri, nu pt depozite, intrucat MB nu ofera dobanda la sumele disponibile in cont si daca realizezi tranzactii de peste 1000 EUR fondurile nu sunt garantate, chiar si cu licenta FSA valabila.
Daca tranzactionezi sume importante incearca sa aplici pentru statutul VIP, Monebookers iti garanteaza fondurile in cazul unor fraude,daca esti VIP si ai un digipass(il primesti gratuit daca esti VIP).
0

#7 User is offline   oddsgodfather 

• Newbie
  • Pip

Posted 27 January 2012 - 06:53 PM

interesant...nu stiam ca poti sa ti creezi si cont vip la moneybookers....good to know :)
0

#8 User is offline   ursache 

• Newbie
  • Pip

Posted 09 February 2012 - 11:20 AM

eu unu folosesc MB de 2 ani si nu am avut probleme...singurul lucru care m a deranjat la ei este ca atunci cand am incercat sa retrag mai mut de 900 de euro m au pus sa mi verific adresa domiciliului printr o scrisoare care a ajuns in 2 saptamani...dar acum nu mai am probleme
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users