Competitie Bloguri
Posted 07 July 2011 - 06:36 PM
Toti utilizatorii forumului care isi vor inregistra un blog aici si vor posta zilnic timp de 30 de zile posturi de calitate vor primi din partea noastra o revista Betting Advice, o minge de colectie Bwin si un voucher de 15 RON la aceasi casa de pariuri.
Deasemenea, cel mai performant blog, (cele mai calitative posturi, cele mai multe vizualizari si comentarii, etc.) va primi in plus un abonament GOLD la partenerul nostrii, Betting Advice SRL. (valoarea abonamentului este de 780 RON).
Toti cei care doresc sa se inscrie pentru aceasta promotie sunt rugati sa lase un reply aici cu initiativa lor in acest sens.
Termeni si conditii:
# Conditia principala a acestei promotii este ca membrul care solicita bonusul sa faca parte exclusiv din comunitatea noastra, asta inseamna ca orice membru Tipseri.net care invoca primirea bonusului va trebui sa renunta la conturile deschise in cadrul altor forumuri de pariuri romanesti. (se va verifica cu strictete acest lucru)
# La acordarea acestor materiale promotionale si premii vor fi luati in calcul mai multi factori iar decizia finala de acordare a acestei promotii revine administratorilor Tipseri.net
Posted 07 July 2011 - 08:57 PM
cum poti sa pui o asemenea conditie
Posted 07 July 2011 - 09:37 PM
Posted 07 July 2011 - 09:47 PM
meme, on 07 July 2011 - 08:57 PM, said:
cum poti sa pui o asemenea conditie
Bineinteles, de aceea si tu ai dreptul sa alegi. Vrei sa participi sau nu, alegerea e a ta, nu te obliga nimeni sa stergi contul de pe alte siteuri, aceasta conditie este doar pentru acei utilizatori care vor sa beneficieze de premiile puse in joc.
Posted 07 July 2011 - 10:12 PM
dar pe nici-un forum din romania pe nu am vazut la concursuri o asemenea conditie
Posted 07 July 2011 - 10:14 PM
Posted 07 July 2011 - 10:34 PM
Posted 08 July 2011 - 01:30 PM
meme, on 07 July 2011 - 10:12 PM, said:
dar pe nici-un forum din romania pe nu am vazut la concursuri o asemenea conditie
Pai asta nu e un concurs, e un premiu de fidelitate, toti castiga
NU trebuie sa concurezi cu nimeni.
Si mi-ar place sa cred ca asta e un forum special nu ca restul din romania
Eu apreciez oamenii de calitate, si pe aceeasi structura, nu suport tradatorii care fug in alte parti cum nu merge ceva.
Deasemenea, nu cred ca pe forumul asta m-ai vazut atacand vreo persoana care administreaza alte forumuri sau eu stiu ce site concurent, asa cum se procedeaza altii. Stii tu, rafinamentul se manifesta in moduri ciudate.
Posted 08 July 2011 - 05:14 PM
oricum ma interesa cel mai mult mingea
Posted 08 July 2011 - 11:42 PM
atunci cred ca ar treb. schimbat concurs pentru premiu de fidelitate
asa cred eu
P.S. Intrebare : pentru cel mai performant blog, se poate incasa si contravaloarea abonamentului, revistei adica 780 ron ?

Help