Forumul Tipseri.net: Competitie Bloguri - Forumul Tipseri.net

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Competitie Bloguri

#41 User is offline   Alex 

• Administrator
  • Group: Administrators

Posted 15 July 2011 - 10:32 PM

View PostGambler, on 15 July 2011 - 10:16 PM, said:

Am inteles. Multumesc pentru raspunsuri! Mi-ati sters orice temere pe care am avut-o.

Ma refeream la un domeniu "mama" (.com sau .ro), iar din el sa faceti legatura cu celelalte domenii pe care le aveti.

Domeniul .com era cumparat deja de forumul international. In rest am cumparat aproape toate extensiile. Linkurile siteurilor le poti gasi aici:

http://betting-advice.mobi/

Mersi si eu pentru intelegere!
0

#42 User is offline   Tonyi 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members

Posted 15 July 2011 - 11:08 PM

View PostAlex, on 15 July 2011 - 10:32 PM, said:

Domeniul .com era cumparat deja de forumul international. In rest am cumparat aproape toate extensiile. Linkurile siteurilor le poti gasi aici:

http://betting-advice.mobi/

Mersi si eu pentru intelegere!

Nu domeniile sunt problema, ci lipsa de transparenta, aceeasi intrebare i-am adresat-o si eu lui Alex, de ce nu sunt verificare predictiile, raspunsul primit "nu muncim pentru altii". Nu isi asuma riscul ca cel care verifica sa revanda predictiile respective, desi orice client ii poate revinde ponturile, nu il poate controla sub nicio forma.
I-am cerut in urma cu cateva luni o arhiva a predictiilor din pachetul platinum, mi-a promis ca imi va trimite un link cand vor termina pt ca "inca se lucreaza la statistica".
NU am primit linkul, deci inca mai lucreaza la statistici.
Iar argumentul "nu suntem scam pt ca am investit zeci de mii de euro", nu cred ca are relevanta, sunt foarte multe exemple, chiar in domeniul fodurilor de investitii financiare, in care s-au investit sume colosale si s-au dovedit scam.
0

#43 User is offline   Alex 

• Administrator

Posted 15 July 2011 - 11:26 PM

Tony, din cate tin minte tu esti tipul care a pariat sume imense la Sky Bets si ai fost interzis in agentiile dintr-o anumita localitate.

Noi doi am mai avut o divergenta acum ceva timp.

Tin sa iti spun ca nu imi aduc aminte sa imi fi cerut vreo statistica. Daca o vroiai cu adevarat o puteai cere baietilor de la birou, exista multe metode de contact prin care poti intra in legatura cu ei. Statisticile sunt acum publice si pot fi accesate aici: http://statistici.bettingadvice.me/ Legat de revanzarea pachetelor, predictiile de la pachetul Platinum si Insider Picks sunt trimise cu 10 minute inainte ca partida sa inceapa, si doar clientii sunt anuntati in privinta orei la care vor primi ponturile. Inafara de asta verificam constant clientii tocmai din acest motiv. Pana acum nimeni nu a vandut ponturile primite.

Legat de capitolul scam, repet, noi nu cautam clienti, ba mai mult, ii alegem. Asadar nu vad motive de ingrijorare pentru nimeni, atat timp cat nici un utilizator de aici nu ne este client. Suntem singurul serviciu de predictii platite LEGAL, adica furnizam servicii pe baza de contract, riscurile sunt aproape zero. NU vad de unde agitatia asta cu scamul? A luat cineva teapa de la noi si nu stiu eu?

Ca sa incheiem subiectul, asta este un topic dedicat competitiei bloggerilor. Orice discutie legata de ponturi platite, betting advice sau mai stiu eu ce va fi considerata offtopic.
-1

#44 User is offline   Tonyi 

• Newbie
  • Pip

Posted 16 July 2011 - 12:13 AM

E ultimul mesaj pe care il postez in legatura cu Betting Advice, pentru ca intr-adevar este offtopic pt topic.
Mai intai nu am avut nicio divergenta, doar diferenta de opinii, nu am absolut nimic de impartit cu Alex, eram doar un potential client, am inteles acum ca isi doreste ceva de genul "closed" in ideea de a nu avea multi clienti, putini dar seriosi.
Am observat ca Alex a raspuns si la un alt topic, la care am dat un reply, este informat si cu privire la legislatia din domeniu pariurilor online.
Arhiva am cerut-o pe mess, dar nu am primit-o, am consultat-o acum si pot confirma din cate am urmarit, unele ponturi platite le-a postat absolut gratuit si nu dupa ce s-a terminat evenimentul.
In concluzie m-am convins ca bettingadvice nu este scam si ca nu isi doreste clienti ca mine, care sa puna intrebari, sa fie activi in domeniu.
Succes in continuare si in masura timpului disponibil voi mai posta pe forum si la alte sectiuni.
0

#45 User is offline   meme 

• Newbie
  • Pip

Posted 16 July 2011 - 12:14 PM

Offtopic
0

#46 User is offline   Alex 

• Administrator

Posted 16 July 2011 - 01:40 PM

Orice subiect care se va discuta aici inafara de Competitia blogurilor va fi considerat Offtopic si va fi sanctionat ca atare
0

#47 User is offline   lucky15 

• Newbie
  • Pip

Posted 14 August 2011 - 01:15 AM

Scuze , sunt nou pe forum , dar am urmarit discutia si , desi ai zis sa nu fim offtopic ,intreb unde se continua discutia despre BETTING-ADVICE , ma intereseaza mult .
0

#48 Vizitator_moncler_*

• Group: Vizitatori

Posted 17 August 2011 - 04:43 AM

The Canada Goose UK Online store with the same quality Canada Goose Canada website, new Canada Goose Jackets and Canada Goose Parka never go out! The Moncler Jacken and Moncler Westen enjoying high value in Moncler Outlet store!
0

#49 User is offline   Niki 

• Newbie
  • Pip
  • View blog
  • Locationromania

Posted 24 December 2011 - 03:07 PM

A tinut mult si competitia aceasta. :(
0

Share this topic:

• 3 Pages +