Forumul Tipseri.net: Problema Bet365 - Forumul Tipseri.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problema Bet365

#1 User is offline   micutza007 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members

Posted 16 November 2011 - 01:32 AM

problema mea e urmatoarea. mi.am facut cont la bet365 am depus 200ron am primit 200bonus am pariat am castigat in 5zile 1150ron am trimis poza cu buletinul, ea a fost verificata cu succes. a urmat verificarea telefonica si ea finalizata cu succes.am primit dreptul de a retrage bani insa nu am facut nicio retragere si in ziua urmatoare contul imi este blocat.ii sun pe cei de la bet365 mi se spune ca trebuie sa trimit o poza cu extrasul de cont in care sa apara depunerea catre bet365 alaturi de adresa si stampila bancii respective, poza cu mine tinand buletinul in mana si 2 poze diferite cu buletinul. ma conformez si in ziua urmatoare le trimit aceste poze.dupa cateva zile de asteptare ii sun si primesc drept raspuns faptul ca ei nu au primit mailul( am verificat si acesta a fost trimis cu succes). il trimit iar ii sun primesc confirmarea ca au primit mailul si urmeaza a fi verificat. dupa multe zile de asteptare si neprimind un raspuns ii sun iar sa vad ce se intampla. verificarea a fost cu succes dar mi se mai cere codul primit prin posta.acesta nu a ajuns si am decis impreuna cu ei sa imi trimita inca un plic cu un alt cod.dupa o saptamana ajunge plicul ii sun iar le spun codul ei mi.au spus ca l.au introdus cu succes si este ok DAR ca trebuie sa le trimit o poza cu pasaportul/permisul de conducere. le trimit poza cu pasaportul astept iar cateva zile nu primesc niciun raspuns si ii sun iar. surpriza: imi spun ca trebuie sa le trimit o noua poza cu pasaportul tinut in mana. din nou ma conformez si le trimit poza. astept 3 zile niciun raspuns. ii sun imi spun ca dureaza intre 3si5 zile. astept 5zile ii sun iar imi spun ca in maxim 24h primesc un raspuns. trec cele 24ore ii contactez imi spun ca maxim 48ore. trec si cele 48 ore si ii sun iar si ei imi dau raspunsul penibil ca verificarea este pe termen nedeterminat si ca atunci cand va fi facuta voi fi anuntata.
Toata nesimtirea asta a decurs in 55 zile si inca nu am primit niciun raspuns de la ei.
Vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva. Daca exista ceva ce pot face sa imi recuperez contul si banii. Ei abuzeaza in situatia asta si eu nu stiu cum sa imi fac dreptate.
Poate ma ajutati voi cu un sfat sau ceva...orice.
0

#2 User is offline   cbogdanel 

• Newbie
  • Pip

Posted 16 November 2011 - 06:42 PM

interesant ce ai postat tu aici.
stiu ca sunt cam nesimtiti cand vine vorba de un cont nou care castiga o oarecare suma de bani.
dar faza cu pasaportul/buletinul in mana, etc, e de "rasul curcilor" sincer sa fiu.
nu inteleg ce vor ei de fapt dar eu zic ca trebuie sa insisti.
0

#3 User is offline   micutza007 

• Newbie
  • Pip

Posted 17 November 2011 - 10:15 AM

asta fac... insist si telefonic si pe chat. urmeaza sa trimit o scrisoare la sediul lor din Anglia ca sunt satula de vorbit cu romanii. mereu acelasi raspuns "contul iti este sub revizuire" "maxim 48h vei avea un raspuns" si alte vorbe de genul acesta.
sunt cu adevarat penibili...
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users