Forumul Tipseri.net: Case De Pariuri Asiatice - Forumul Tipseri.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Case De Pariuri Asiatice

#1 User is offline   ursache 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members

Posted 09 February 2012 - 11:36 AM

Buna, doresc sa ma inregistrez la o casa de pariuri asiatica ideea e ca nu stiu pe care sa o aleg dintre (12bet/ibcbet/sobet/mansion88/dafabet)? M ar interesa sa aibe o gama larga de AH (handicap asiatic) pe cat mai multe meciuri. Voi pe care o recomandati?
0

#2 User is offline   arbing 

• Newbie
  • Pip

Posted 19 February 2012 - 08:25 PM

12bet, dafa, mansion88 este aceasi casa si au cote identice. sunt foarte bune dar consider ca SBO este mai buna decat cele 3. Dar inainte de toate 188Bet este mai buna decat SBO, cel putin din pct meu de vedere. Asa ca in concluzie alege 188bet. Totusi, daca te decizi asupra celor 3, ai grija cu bonusului pentru ca cerintele de rollover sunt foarte mari, iar pana ajungi sa le indeplinesti iti vor limita miza maxima aftfel incat nu vei mai putea retrage niciodata banii de acolo. La 188Bet retragerile sunt procesate in 12 ore pentru MoneyBookers. 188bet are arat varianta europeana de casa de pariuri cat si varianta asiatica(vezi sus dupa conectare)
0

#3 User is offline   oddsgodfather 

• Newbie
  • Pip

Posted 21 February 2012 - 05:10 PM

De asemenea 12bet si ibcbet folosesc aceleasi marketuri de cote, diferenta intre ele este ca la 12bet se poate inregistra oricine/ inregistrarea la ibcbet se face doar pe baza unei invitatii din partea unui agent, alta diferenta ar fi limitele de pariere (ibcbet este pentru high-rolleri sau persoane care s au saturat sa li se limiteze contul dupa cateva pariuri castigatoare), oricum eu iti recomand sa incerci ibcbet este casa la care nu am avut probleme niciodata, daca cauti mai multe informatii legate de case asiatice de pariuri poti sa incerci bet-ibc.com, eu acolo am gasit tot ce aveam nevoie sa stiu despre aceste case de pariuri
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users