Forumul Tipseri.net: Intrebari - Forumul Tipseri.net

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Intrebari

#1 User is offline   atipik99 

• Newbie
  • Pip
  • Group: Members

Posted 11 August 2009 - 01:48 PM

Daca mai are cineva cont la aceasta casa de pariuri , ar putea sa imi de-a ceva amanunte despre cat de seriosi sunt , cam ce obiceiuri au , bune , proaste , din astea .
Nu am depus nimic la ei dar am primit azi un voucher si am intrat putin la ei . Nu arata asa rau site-ul dar mai adun informatii despre ei .
Multumesc anticipat pentru cei care o sa imi raspunda.
0

#2 User is offline   Alex 

• Administrator
  • Group: Administrators

Posted 11 August 2009 - 01:53 PM

Sunt seriosi, e ok site-ul, cer uneori copii dupa buletin si ai grija s anu gresesti date personale la inscriere. E o casa de pariuri sigura per total si mai nou au introdus live-uri multe

0

#3 User is offline   atipik99 

• Newbie
  • Pip

Posted 11 August 2009 - 02:12 PM

Cam sufera la capitolul live , fata de casele mai mari am observat, si nu gasesc date despre rularea voucherului , ceva despre depunere , retragere .           
In rest arata binisor .
Mersi de raspunsul rapid.
0

#4 User is offline   Alex 

• Administrator

Posted 11 August 2009 - 02:36 PM

Va trebui oricum sa depui ca s apoti retrage banii castigati :) ami multe detalii despre voucher nu pot sa iti dau.
0

#5 Vizitator_Teroristu_*

• Group: Vizitatori

Posted 11 August 2009 - 02:56 PM

Voucherul trebuie rulat de 3 ori pe cota de minim 1.50.Dupa cum a zis si Alex,nu poti retrage fara depunere,iar suma minima de retragere e de 100 euro sau echivalentul sumei.
0

#6 User is offline   hades17 

• Newbie
  • Pip

Posted 22 September 2009 - 09:01 PM

Este cineva client al acestei case de pariuri? Ma gandeam sa-mi fac si eu cont aici (din cauza bonusului de 100%  :P), dar nu stiu cum stau cu ofertele si daca sunt ok la retrageri si asa mai departe. Mentionez ca ma intereseaza pariurile pe solisti, duble si numar goluri la fotbal, de asemenea mai pariez pe tenis si formula 1. Ceva pareri se poate?
0

#7 User is offline   Alex 

• Administrator

Posted 22 September 2009 - 09:14 PM

Sunt seriosi. Eu joc la ei de mult timp. La live se poate profita de actualizarea greoaie daca stii la ce ma refer. :) Bonusul este de 100% pana pe data de 12.10.2009

http://tipseri.net/betathome.php
0

#8 User is offline   hades17 

• Newbie
  • Pip

Posted 22 September 2009 - 09:19 PM

Mai am o intrebare... E adevarat ce a scris tero mai devreme, cum ca retragerea minima este de 100 de euro sau echivalent?  :-\
0

#9 User is offline   Alex 

• Administrator

Posted 22 September 2009 - 09:51 PM

Stai sa ma gandesc.. NU???

Retragi cand vrei, cat vrei.

Recomand sa depozitezi peste 50 euro sau echivalentul in RON pentru o mai multa seriozitate din partea lor. (raspund mai repede la mailuri, retrageri mai rapide, etc.)

Daca te inscrii folosind linkul de pe tipseri.net te poti inscrie si la concursul destinat celor care s einscriu la bet365 in perioada 01-31 Septembrie deoarece cam ducem lipsa de participanti.
0

#10 User is offline   hades17 

• Newbie
  • Pip

Posted 22 September 2009 - 10:05 PM

m-am inscris deja la bet365 de pe linkul forumului, dar daca vrei poti sa ma treci din nou, nu-i nicio problema  :P. poate iau si locul 1 si locul 2  ;D
0

#11 User is offline   mihaita18 

• Newbie
  • Pip

Posted 24 June 2010 - 10:19 AM

baieti, cat naiba dureaza o retragre prin transfer bancar, intreb asta pentru ca una de la chat mi-a zis ca banii intra instantaneu pe card  :-\
0

#12 User is offline   d@du18 

• Newbie
  • Pip
  • LocationCampina

Posted 03 July 2010 - 10:55 AM

Pentru o cot? de 1.50, pute?i paria la Bet-at-home pe faptul c? Germania va deveni campioan? mondial? înainte ca primul om s? ajung? pe planeta Marte. La edi?ia din acest an nem?ii au ?anse reale, îns? vor avea în Leo Messi ?i Argentina obstacole greu de trecut.

;D

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: 111.jpg

Posted Image
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users