Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
să te autentifici
sau
să îţi creezi un cont
.
o ora
o zi
o săptamană
o lună
Timp nelimitat
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Pagina principală
Ajutor
Caută
Autentificare
Creează un cont
Forum Pariuri - Tipseri.net
Pariuri Sportive
Case de pariuri sportive
Bet365
Despre Bet365 / Forum Bet365
Pagini: [
1
]
2
3
4
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Imprimă
Autor
Subiect: Despre Bet365 / Forum Bet365 (Citit de 4383 ori)
alien
Vizitator
Despre Bet365 / Forum Bet365
«
:
August 22, 2008, 09:37:38 »
FORUM BET365
senna am doar o intrebare ma-r interesa parerea ta, daca as fi instare si as face 5000 - 10000 ron profit pe luna pe un site de pariuri, crezi ca casa de pariuri ar fi instare sa-mi inchida contul prin orice mijloace sau mai rau sa nu primesc nici banii?
«
Ultima modificare: Februarie 26, 2010, 10:37:01 de către Alex
»
Memorat
senna23
Doctor
Administrator
Parior Profesionist
Aprecieri: 63
Deconectat
Răspuns: Despre Bet365
«
Răspunde #1 :
August 22, 2008, 07:39:06 »
Faptul ca castigi sume de bani foarte mari ii pune( ma refer la sume gen 20000 de euro) in garda pe oficiali caselor de pariuri insa nu stiu sa iti zic daca iti vor inchide contul. Alex stie mai multe el jongleaza mai mult cu pariurile si ar putea sa isi dea si el cu parerea.
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Aprecieri: 122
Deconectat
«
Răspunde #2 :
August 22, 2008, 08:02:09 »
Daca alegi Bet365 poti sa castigi si 80 000 euro ca tot vei primi banii. Este o casa foarte sigura din acest punct de vedere. Cand te gandesti la 10 000 RON profit pe luna la ce suma investita te gandesti sa folosesti?
Memorat
alien
Vizitator
«
Răspunde #3 :
August 22, 2008, 09:33:39 »
Exact bet365 folosesc ca ma-m plictisit de gamebookers cu cotele lor, pai ar fi o banca de 20000 Ron, miza cam intre 1000 - 2000 ron pe zi
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #4 :
August 23, 2008, 01:10:45 »
De cand ai cont la ei?
Memorat
alien
Vizitator
«
Răspunde #5 :
August 23, 2008, 03:04:28 »
Cam de 2 saptamani
Memorat
alien
Vizitator
«
Răspunde #6 :
August 23, 2008, 03:15:07 »
sunt in profit doar cu 20ron pana ma acomodez cu site-u
Memorat
lauryk
Incepator
Aprecieri: 1
Deconectat
«
Răspunde #7 :
August 23, 2008, 07:58:50 »
si ... tot pe alex pot sa-l intreb de bonusul de la bet365, daca depun 5ooo ron , care ar fi conditiile si ce trebuie sa fac ?
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #8 :
August 23, 2008, 10:44:04 »
Hia sa o luam cu inceputul, Bet365 ofera bonusuri pana la valoarea de 100 euro. Deci daca depui 5000 RON vei primi bonus tot 400 RON. Varianta actuala permite cetatenilor de nationalitate romana sa primeasca bonusuri pana la valoarea de 100 RON, insa daca urmati urmatorul link,
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=365_006737&lng=1&oty=1&tzi=1
veti primi un bonus egal cu 100% din valoarea primului depozit pana la suma de 100 euro. Linkul acesta este destinat celor care inteleg limba engleza. Pentru limba italiana folositi linkul acesta
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=365_012973&lng=6&oty=2&tzi=1
E bine de stiut ca daca va inregistrati de pe linkurile sau bannerele promotionale de pe acest forum sau de pe site-ul
http://tipseri.com
la orice casa de pariuri va vom putea ajuta in continuare daca intampinati orice fel de problema in cadrul caselor de pariuri. Deasemenea participati si la promotiile oferite de Tipseri.com.
Pentru a va asigura ca totul este ok, stergeti cookies-urile inainte de a da click pe bannere sau pe linkuri.
Nu este de neglijat nici faptul ca prin inregistrarea dvs la aceste case de pariuri ne ajutati si pe noi, si practic sponsorizati fara sa scoateti vreun leu din buzunar concursurile din cadrul forumului.
Multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre!
Any more questions?
Memorat
summer_nights
Vizitator
«
Răspunde #9 :
Ianuarie 31, 2009, 02:35:02 »
Imi place Bet365 ,in special live-ul.....am castigat ceva bani frumosi cu pariurile live de cand mi-am facut cont
Insa au un mare minus- cotele la hochei sunt de de 2 ori mai mici decat la orice alt bookmarker si nu am inteles de ce.
Poate pentru cei ce nu pariaza din hochei nu-i deranjeaza dar pentru mine care ma intereseaza acest sport e un minus cat bet35-ul de mare.Pacat
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #10 :
Februarie 01, 2009, 08:47:34 »
Try Bodog !
Memorat
kappa72
Vizitator
«
Răspunde #11 :
Iulie 16, 2009, 10:21:38 »
Salut tuturor. . . o sa incep prin a spune ca joc la pariuri de vreo 10 ani , saptamanal, numai pe fotbal si ca sunt cu mult in castig. . . pana sa plec din romania pariam la casele de pariuri de pe strada, la astra. . . de cateva luni am plecat din romania in canada si neavand posibilitatea de a paria fizic, a trebuit sa gasesc o varianta online. . . citind cateva din detaliile de pe site-uri aveam de ales din cele 3 mari case de pariuri. . . bet365, gamebookers si bwin. . . am ales bet365 si cred ca este cea mai neinspirata alegere. . . imi cer scuze pantru exprimare, dar sunt de CACAT. . . mai ales fetele care raspund la telefon, au creierele spalate. . 1. romancele sunt pur si simplu idioate( si o sa explic)2. cele care vorbesc in engleza ,ori vorbesc engleza din nordul scotiei ori de pe docurile liverpool-ului. . . ok, ce s-a intamplat. . . nu-mi plac cartile de credit si am deschis un cont in numele sotiei. . . am pariat(50 de dolari. . . culmea e ca a iesit pariul. . steaua 'x' la pauza si falkirk la fel 'x'. . . sunt la bet365 sa intreb de regulile casei. . . dupa ce verifica contul , d-soara de acolo imi explica ca blocheza contul ca nu e titularul la telefon. . cand intreb de unde a realizat asta imi spune ca nu e voce de femeie!!!. . . in uimirea mea intreb ca de unde stie daca la telefon va fi sau nu sotia mea daca aduc o persoana feminina sa vorbeasca pretinzand ca este titularul contului, evident cu toate datele date de catre mine. . . raspunsul: mi-a inchis telefonul!!!. . . am revenit, de data aceasta in limba engleza. . . nu pretind ca engleza mea este perfecta ,dar chiar si unui american get beget iar fi fost greu sa inteleaga ce spunea persoana respectiva!!. . . cocluzie: alegeti alta casa de pariuri online
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #12 :
Iulie 17, 2009, 07:24:48 »
Daca nu ai rezolvat problema lasa-mi un nume de utilizator si incerc sa te ajut.
Ti-ai facut contul folosind unul dintre bannerele bet365 de pe tipseri.net?
Memorat
bdevil
VIP
Top Tipser
Parior Profesionist
Aprecieri: 141
Deconectat
«
Răspunde #13 :
Iulie 23, 2009, 12:58:28 »
Uneori sunt foarte ciudati oamenii. Pe mine cel mai mult ma deranjeaza ca scot din oferta sansa dubla la Europa League si la cele mai importante partide. D-aia nici nu prea mai joc la ei. Foarte naspa din punctul asta de vedere.
Memorat
bdevil
VIP
Top Tipser
Parior Profesionist
Aprecieri: 141
Deconectat
«
Răspunde #14 :
August 14, 2009, 03:36:57 »
Au facut-o de oaie cei de la bet365 cu live-ul Federer - Wawrinka. Au ramas in urma cu statistica, dupa aceea au intrerupt live-ul in setul 2 cand era 5 - 5.
EDIT :
Se pare ca si la bwin a fost aceeasi problema, inseamna ca nu depindea de casele de pariuri aceasta transmisiune.
«
Ultima modificare: August 14, 2009, 03:40:15 de către bdevil
»
Memorat
Pagini: [
1
]
2
3
4
Imprimă
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Schimbă forumul:
Selectează o destinaţie:
-----------------------------
Administratie
=> Mesaje si anunturi importante!
Pariuri Sportive
=> Concurs Pariori Profesionisti
===> Pariori Profesionisti
=> Sfaturi pentru pariori
===> Termeni pariuri
=> Biletul Zilei
===> Biletul Zilei Hochei
=> Pariurile mele de astazi
===> Tenis
===> PRO PICKS
=> Analize Meciuri
=> Sisteme si Strategii utile
=> Case de pariuri sportive
===> Bwin
===> Bet365
===> Bet-at-Home.com
===> Gamebookers
===> WinUnited
===> Unibet
=> Concurs Pronosticuri
===> Concurs Bwin
===> Betfight
=> Premii Tipseri.net
=> Ligi, Echipe, Jucatori, Competitii, Informatii.
===> Tenis
===> Fotbal
===> Hochei
Join the FUN!
=> Entertainment
=> Offtopic
Se încarcă ...