Bine ai venit,
Vizitator
. Trebuie
să te autentifici
sau
să îţi creezi un cont
.
o ora
o zi
o săptamană
o lună
Timp nelimitat
Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Pagina principală
Ajutor
Caută
Autentificare
Creează un cont
Forum Pariuri - Tipseri.net
Pariuri Sportive
Case de pariuri sportive
Bet365
Cod Recomandare Bet365
Pagini: [
1
]
2
3
4
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Imprimă
Autor
Subiect: Cod Recomandare Bet365 (Citit de 4890 ori)
Admin
Vizitator
Cod Recomandare Bet365
«
:
Septembrie 21, 2008, 08:24:55 »
Am observat ca foarte multi dintre voi intreaba despre casuta de la inregistrarea in cadrul siteului bet365.com.
Trebuie sa stiti ca daca vizitatati site-ul nostru nu este necesar sa introduceti un cod in acea casuta deoarece bonusul dvs. va fi creditat si fara acest amanunt nesemnificativ.
Asadar, daca ati ajuns la aceasta pagina cautand pe google "cod de recomandare la bet365" sau orice cautare asemanatoare va sfatuiesc sa inchideti fereastra pe care o aveti deschisa la bet365 si sa intrati de pe
http://tipseri.net
, evitand astfel problemele pe care codul de recomandare le genereaza.
Nu uitati ca oferim asistenta gratuita tuturor clientilor bet365.
Succes!
«
Ultima modificare: Februarie 26, 2010, 10:45:38 de către Alex
»
Memorat
senna23
Doctor
Administrator
Parior Profesionist
Aprecieri: 63
Deconectat
Răspuns: Bonus
«
Răspunde #1 :
Septembrie 21, 2008, 09:41:21 »
Nu ai motive de ce sa pierzi bani. Tu vrei un primi un bonus oferit de cei de la Bet365 care depinde direct de prima depunere facuta de tine.
Memorat
Cipiano86
Vizitator
«
Răspunde #2 :
Septembrie 21, 2008, 11:09:13 »
Dar trebuie sa rulez de 3 ori suma depusa, bonusul sau ambele? Trebuie sa pariez toata suma pe un eveniment sportiv sau cum?
Memorat
senna23
Doctor
Administrator
Parior Profesionist
Aprecieri: 63
Deconectat
«
Răspunde #3 :
Septembrie 21, 2008, 11:46:06 »
Bonusul pe care o sa il primesti trebuie sa il rulezi de 3 ori pe cote de min 1.6.
Memorat
ovidiu65m
Vizitator
«
Răspunde #4 :
Septembrie 22, 2008, 12:59:23 »
Am reusit sa citesc partial ceea ce e postat in siteul tipseri.com, totusi revin cu 2 intrebari prima referitoare la mesajul de mai sus sa inteleg ca dupa 90 de zile in cazul in care doar bonusul nu a fost rulat de 3 ori acesta se pierde si in nici un caz si suma pe care o depun (ex. depun 300 primesc bonus 100 dupa 90 de zile daca nu am rulat de 3x100 pierd doar bonusul sau si banii pe care i-am depus ?) A doua intrebare este daca folosesc bannerul de aici de pe forum pentru inregistrare la bet365 avind in vedere ca am sters toate temporarele si cookiurile existente de ce avantaje beneficiez eu ? ca in mod normal voi veti beneficia de pe urma inregistrarii mele de pe banerul dispus de voi. Si daca in cimpul cod recomandare trebuie sa trec ceva TIPSERI sau altceva ? Multumesc.
«
Ultima modificare: Septembrie 22, 2008, 01:35:29 de către ovidiu65m
»
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Aprecieri: 122
Deconectat
«
Răspunde #5 :
Septembrie 22, 2008, 02:03:47 »
Hai sa o luam cu inceputul, suma pe care o depozitezi nu o poti pierde decat in cazul in care o pariezi si pariurile rezulta a fi necastigatoare. Bet365 iti ia bonusul inapoi daca dupa o perioada de 90 de zile nu l-ai pariat. Suma depozitata de tine nu ti-o ia nimeni. Acum, de exemplu daca te inregistrezi de pe linkul urmator:
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=365_006737&lng=1&oty=1&tzi=1
sia poi selectezi limba engleza vei primi un bonus de 100% pana la 100 euro. Daca depozitezi 100 euro o sa poti paria 200 euro, inca din momentul in care depozitul a fost procesat. Mai mult decat atat, folosind unul dintre linkurile de pe siteul nostru vei primi asistenta gratuita din partea noastra la orice problema aparuta pe site-ul celor de la Bet365. Este suficient sa stegi cookiesurile si toate fisierele temporare. La cod de recomandare nu trebuie sa treci nimic. daca mai ai nelamuriri nu ezita sa intrebi
Mult succes!
Memorat
ovidiu65m
Vizitator
«
Răspunde #6 :
Septembrie 22, 2008, 02:12:24 »
Multumesc mult. Acum procesez inregistrarea folosind unul dintre linkurile puse la dispozitie de voi.
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #7 :
Septembrie 22, 2008, 02:25:04 »
Nici o problema, Sa ai bafta!
Memorat
steaua forever
Junior
Aprecieri: 8
Deconectat
«
Răspunde #8 :
Septembrie 22, 2008, 02:49:00 »
M-am inscris si eu acum vreo 3 luni la Bet365 , in fine cu putin ajutor din partea lui Alex , si trebuie sa recunosc ca mi-a fost teama ca nu stiam cum sta treaba cu pariurile pe net, acum dupa 3 luni de pariuri pe net , la Bet365 , ma declar multumit de aceasta casa de pariuri , nu am avut niciodata probleme legate de plata sau bonus , contul inchis sau alte prostii , va pot garanta ca Bet365 e o casa foarte buna si foarte folosita de pariorii de pretutindeni ca si Bwin de asemeni.
Memorat
ovidiu65m
Vizitator
«
Răspunde #9 :
Septembrie 26, 2008, 04:22:21 »
Acest pasaj l-am primit la deschiderea contului:
"Ati ales momentul cel mai potrivit pentru a va deschide un cont. Este necesar sa efectuati un depozit de minim 10 RON si deveniti eligibil pentru un bonus de 100% din valoarea depozitului, pana la maxim 100 RON. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca este necesar sa rulati suma depozitului si bonusului de trei ori inainte de a efectua o retragere. Pentru detalii complete legate de aceasta oferta va rugam sa consultati sectiunea "Oferta deschidere cont" din cadrul paginii de start a website-ului nostru. "
Este ok dar ce fac ma apuc sa tin evidenta la pariurile pe care le fac ? pentru ca sa stiu cand voi putea face o retragere ? sau exista vre-o posibilitate prin care sa stiu cind devin eligibil de a face o retragere ! In plus am facut pariuri la cote diferite atit peste 1.3 cat si sub cum pot urmari cand voi putea solicita prima retragere din cont ?
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #10 :
Septembrie 26, 2008, 07:07:57 »
Daca ai ales limba engleza apasa pe show balance, si vei vedea acolo cat trebuie sa mai rulezi pana poti retrage. Revin-o cu un print al balantei si iti spun eu exact cat trebuie sa rulezi ca sa poti retrage.
Memorat
ovidiu65m
Vizitator
«
Răspunde #11 :
Septembrie 27, 2008, 10:48:53 »
Lucrurile s-au lamurit am vorbit telefonic la relatii cu clientii m-au lamurit si in privinta bonusului in cazul in care nu apelezi la bonus poti oricind sa retragi bani.
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #12 :
Septembrie 29, 2008, 08:02:41 »
La toate casele de pariuri e asa
Spor!
Memorat
ciupi
Vizitator
«
Răspunde #13 :
Noiembrie 27, 2008, 08:47:24 »
mda....legat de moneybookers.....am deschis un cont nou la bet365 si vreau sa stiu daca o sa mai primesc bonusul de 100 ron (mi se pare ciudat pt ca nu stiu cum or sa trimita banii pt ca nu au nici o informatie legata de contul meu moneybookers)...ms
Memorat
Alex
CEO
Administrator
Parior Profesionist
Deconectat
«
Răspunde #14 :
Noiembrie 29, 2008, 03:46:25 »
ca sa primesti bonusul trebuie sa depui, apoi vei primi bonusul incontul de la bet365 nu in contul de la moneybookers
Memorat
Pagini: [
1
]
2
3
4
Imprimă
« mesajul precedent
următorul mesaj »
Schimbă forumul:
Selectează o destinaţie:
-----------------------------
Administratie
=> Mesaje si anunturi importante!
Pariuri Sportive
=> Concurs Pariori Profesionisti
===> Pariori Profesionisti
=> Sfaturi pentru pariori
===> Termeni pariuri
=> Biletul Zilei
===> Biletul Zilei Hochei
=> Pariurile mele de astazi
===> Tenis
===> PRO PICKS
=> Analize Meciuri
=> Sisteme si Strategii utile
=> Case de pariuri sportive
===> Bwin
===> Bet365
===> Bet-at-Home.com
===> Gamebookers
===> WinUnited
===> Unibet
=> Concurs Pronosticuri
===> Concurs Bwin
===> Betfight
=> Premii Tipseri.net
=> Ligi, Echipe, Jucatori, Competitii, Informatii.
===> Tenis
===> Fotbal
===> Hochei
Join the FUN!
=> Entertainment
=> Offtopic
Se încarcă ...