Strategia Minutul următorului gol

Home Forums Strategii pariuri sportive Strategia Minutul următorului gol

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Mark Pirkinson 2 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #54100

  Informaţii:

  O serie de meciuri, mai ales cele cu feed video transmise de bet365 (deşi în ultima perioadă din ce în ce mai multe meciuri au această opţiune) au opţiune de pariere Minutul următorului gol (opţiune care se găseşte printre ultimele, în josul paginii).
  Variantele de pariere la începutul meciului sunt:
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 10.00
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 20.00
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 30.00
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 40.00
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 50.00
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 60.00
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 70.00
  – Minutul golului X – Gol înainte de min. 80.00
  – Over 0,5.
  Cotele nu sunt fixe, ele pornesc de la 3,4-6,5 pentru primul interval (în funcţie de echipe). La echipele mari, gen Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen cotele scad undeva pe la 3,25, chiar sub 3 dacă sunt marcate rapid câteva goluri. Aceste cote cresc pe măsura scurgerii timpului pentru că perioada pentru marcarea golului până în min 10.00 scade, deci şi probabilitatea de a se marca scade (cotele ajung în jur de 7-10). Apoi, din min 10.01 se reia ciclul.
  Progresia mizelor se face astfel încât profitul să fie fix indiferent de momentul în care se marchează golul.
  Reguli sau recomandări (fiecare le consideră cum vrea):

  1. Asiguraţi-vă că veţi avea parte de timp liber suficient, linişte totală şi că nu veţi fi distras de la această activitate. E important să pariaţi meciurile cele mai bune, nu să pariaţi când aveţi timp ce meciuri găsiţi în acel moment.
  2. Asiguraţi-vă de o bancă suficientă astfel încât să puteţi acoperi 10 meciuri complete. Recomandarea mea e să se joace până în min 60, următoarele 20 de minute necesitând o investiţie dublă faţă de primele 60 de minute. Dar dacă acoperirea intervalului 1-80 se face respectând miza de 10% din bancă, atunci e bine să se meargă aşa, dar în cazul unui eşec, sunt necesare multe meciuri pentru a acoperi această pierdere, de aceea recomand parierea până în min 60, apoi asumarea pierderii.
  3. După marcare se renunţă la meci, nu se mai forţează şi pentru golul 2. Regula asta e pentru începători (mai ales când analiza tinde spre 0 şi se joacă mai mult la noroc, e destul de greu să prinzi un gol, darămite mai multe), pe parcurs, când banca a mai crescut, pot fi asumate nişte riscuri suplimentare şi mers şi pe golul 2-3-4, dar cu reluarea mizelor ca şi cum s-ar paria de la începutul meciului.
  4. Nu jucaţi Martingale.
  5. Campionate de evitat:
  Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud, Grecia, Italia (mai ales ligile inferioare), Franţa (în afară de PSG şi Monaco, când au chef, în rest, nimic nu merită, iar de liga secundă nici nu mă ating), Germania 2, Turcia (deşi când se pun pe goluri, nu se mai opresc), India, România, campionate fantomă (se poate juca printr-o Lituanie, Letonie, Slovenie, Slovacie, Serbie dar cu maximă atenţie), Europa League (foarte păguboasă).
  6. Campionate recomandate:
  Germania (de departe cel mai bun campionat, sunt cotele ceva mai mici, dar rar sunt meciuri proaste), Spania (dar doar echipele de top), Olanda (cote mici şi se mai prind meciuri slabe), Australia (nu etapele de început), Austria, Portugalia, Belgia, campionatele arabe (Qatar, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite), Champions League (mai puţin fazele finale), calificări la mondiale şi europene. Posibil să mai fi sărit câteva pentru că în ultima vreme, tot mai multe campionate beneficiază de această opţiune.
  7. Nu se aşteaptă creşterea cotei. Recomandat e să se parieze în min. 19.50 pentru gol până în min 30. Aici depinde de fiecare, eu urmăresc cota de 3,5-3,75, alţii 3,25-3,4.
  8. Nu se pariază pe meciuri care nu pot fi urmărite live video. O regulă esenţială pentru că e vital să se poată urmări meciul pentru a decide dacă mai merită sau nu jucat. Nu jucaţi orbeşte.
  9. Nu se pariază mai mult de 2 meciuri simultan.
  10. Dacă se pariază mai mult de 2 meciuri simultan, asiguraţi-vă că sunteţi capabili să ţineţi în mod corespunzător evidenţa mizelor.
  11. Nu se pariază mai multe meciuri din aceeaşi etapă a unui campionat (o fi campionatul bun, dar nici să joci toate meciurile din etapă).
  12. Stabilirea unui target zilnic, o plajă de profit, pe care dacă aţi atins-o, luaţi pauză, , ideal ar fi 2 goluri pe zi în timpul săptămânii şi 8-10 în weekend.
  13. Nu forţaţi toate meciurile dintr-o zi pentru un profit cât mare pentru că un număr mare de meciuri jucate înseamnă un risc mai mare de a prinde un 0-0 sau gol după ce aţi renunţat.
  14. Nu pariaţi în campionate unde doar o parte din meciuri au opţiunea şi nu aveţi posibilitatea de a alege. Ori au majoritatea, ori nu se mai pariază (sunt campionate unde doar 1-2 meciuri au opţiune, de regulă alese pe sprânceană, adică meciuri unde nu prea se marchează).
  15. E bine ca pentru început să pariaţi simplu, doar cu o singură miză. Abia după ce vă obişnuiţi cu strategia, puteţi trece la varianta cu 2 mize, una pusă în min 09.50-10.00 pentru gol înainte de min 20.00 şi a doua pusă undeva în min 15.30-15.45 tot pentru gol înainte de min 20.00 (aici iar se poate asuma un risc suplimentar plasând miza fie pe gol favorită, fie pe gol underdog, pentru cote mai mari).
  16. Faceţi o listă la început de zi cu meciurile care vi se par bune de jucat, analizaţi meciurile (sunt jos mai multe site-uri de unde vă puteţi lua date statistice) şi respectaţi lista pe cât de mult puteţi, nu vă lăsaţi fermecaţi de multitudinea de meciuri cu opţiune, mulţi cad în această capcană, se abat de la planul iniţial şi pierd. Desigur, statistica nu înseamnă nimic dacă nu e dublată şi de capacitatea pariorului de a decide în timpul meciului dacă merită sau nu jucat.
  17. Jucaţi constant, răbdarea e factorul cheie în reuşita acestei strategii. Nu măriţi mizele după un eşec, dacă sunteţi la început, nu plasaţi miza 1 decât pe gol simplu, chiar dacă e cota mai micuţă. Regulile pot fi încălcate, dar după o perioadă de câteva luni când banca devine mai consistentă şi capabilă să susţină astfel de riscuri.
  18. Nu vă aşteptaţi la îmbogăţiri peste noapte, strategia e făcută pentru profit pe termen lung, vă veţi da seama, dacă o jucaţi cum trebuie, după 6 luni cât de profitabilă e.
  19. Unii tot insistă că norocul are o pondere foarte mare. Nimic mai fals. Când nu ştii să o joci, când nu analizezi cum trebuie, când nu urmăreşti meciul, când te bazezi pe părerile altora, când nu simţi când trebuie ieşit de la un meci, când nu ai curaj să muţi la alt meci, când intri la orice jeg de meci, când joci 15-20 de meciuri, atunci nu e vorba de noroc sau de ghinion, e vorba de neştiinţă. Cum se face că unii care joacă extrem de bine au mereu noroc şi alţii care joacă la ghici au mereu ghinion? Dar e mai simplu să dai vina pe noroc decât pe propria neputinţă.

  Ca şi progresii de miză:
  Varianta 1, cea pe care o folosesc în mod curent atunci când intru de la început

  Avantaje:
  – Profit relativ sigur;
  – Control total asupra mizelor totale jucate comparativ cu varianta over 0,5 unde ai pus toată suma şi sănătate, nu prea mai ai ce face;
  – Posibilitatea de a reduce eventualele pierderi, fie prin renunţarea oricând la meci, fie prin mutarea mizelor de la un meci slab la alt meci unde se marchează pe bandă rulantă.
  – Pe termen lung, foarte profitabilă DOAR dacă procentul de reuşită se apropie de 90%, dacă scade sub 85% atunci nu are rost să o jucaţi.

  Dezavantaje:
  – Mare consumatoare de timp;
  – Scor alb şi goluri marcate târziu, după renunţarea la meci;
  – Validarea greoaie a pariurilor la bet365, durează între 10-15 secunde (aici există o mică şmecherie care reduce timpul de validare la 5-6 secunde);
  – Blocarea opţiunii pentru o perioadă de câteva minute sau chiar zeci de minute de către bet365 (însă sunt cazuri extrem de rare);
  – Blocarea opţiunii exact între intervale la acordarea unui 11m în min 19.30 şi care se execută după min 20, opţiunea fiind blocată, nu mai poţi paria şi pierzi golul;
  – Scoaterea completă a opţiunii pe parcursul meciului sau chiar a meciului de la live (din nou, cazuri extrem de rare, insignifiante)
  – Întreruperea curentului, a conexiunii la Internet (aici iar nu mai e o problemă, sunt variante destule în afară de PC).
  – Căderea site-ului (deşi iar sunt cazuri rare, în trecut se cam întâmpla des).

  Important: Strategia este interzisă:
  1. Persoanelor sub 18 ani;
  2. Persoanelor care nu știu/ nu vor/ nu pot să gândească;
  3. Persoanelor care nu știu / nu vor / nu pot să citească;
  4. Persoanelor care nu știu reguli elementare de matematică.

  #54133

  Mark Pirkinson
  Keymaster

  Un articol foarte bun! Felicitarile noastre!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.