Meciul Zilei 02.05.2014

St. Liege – Waregem (02.05.2014)

Meciul zilei de astazi se joaca in play-off-ul campionatului belgian de fotbal, Jupiler League, astazi de la ora 21:30. Cele doua formatii sunt despartite in clasament de doua puncte si ambele formatii au sanse la titlu.

Standard Liege a terminat sezonul regulat in postura de lider cu 34 de puncte, iar gazdele din aceasta seara porneau cu prima sansa la titlu. In play-off insa situatia s-a schimbat, iar Standard a acumulat doar sase puncte, reusind o victorie in primul meci din play-off, dupa care au urmat cinci meciuri fara victorie, trei remize si doua infrangeri. In ultimul meci, Standard a pierdut cu 2:1 in deplasare pe terenul celor de la Anderlecht.

Waregem a terminat sezonul pe locul 4, loc pe care se afla si in prezent iar oaspetii din aceasta seara pornesc cu sansa a patra la titlu. Primele trei meciuri le-au fost favorabile celor de la Waregam care au inregistrat trei victorii, iar singurul meci pierdut in play-off a fost cel impotriva celor de la Lokeren. In cele sase meciuri din play-off, oaspetii de astazi au marcat 11 goluri find la egalitate cu liderul Club Brugge din acest punct de vedere.

Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori pana in prezent, iar oaspetii de astazi au doua victorii, ambele reusite pe teren propriu, in timp ce Standard a castigat si ea meciul din returul campionatului jucat pe propria arena. In aceasta seara Standard este favorita si are nevoie de victorie pentru a ramane in lupta pentru titlu.

VA RECOMANDAM: VICTORIE St. Liege, COTA 1.50

7 Comentarii la “Meciul Zilei 02.05.2014”

 1. myty says:

  Bravo Vasile!!!

 2. myty says:

  ce cota tia dat la 1/1?

 3. belagio2012 says:

  am pus eu online pe un site ,nu fac reclama.Am pariat 1/1 la Altach 50 ron

 4. myty says:

  Pe echipa Altach trebuia sa punem multi bani. Cu Handicam -1-1 cota era 2.20 sa bata la diferenta de 2goluri

 5. ionel vasile says:

  Bastia-Lille under 2,5

 6. myty says:

  Altach e-o echipa buna! 1Solist s-au 3-5 goluri cota buna

 7. belagio2012 says:

  pt mine Meciul Zilei vine din Austria Erste Liga,unde avem un meci foarte sigur de pariat, Altach -Parndorf,unde echipa oaspete Pandorf din cele 3 meciuri disputate cu echipa Altacha a fost mereu echia cea mai slaba,nereusind nici-o victorie.Pronosticul meu este acesta cu 3 variante sigure

  SCR Altach – SC Parndorf – Pronostic 1 cota 1.55
  SCR Altach – SC Parndorf – Pronostic p 2.5 goluri cota 1.70
  SCR Altach – SC Parndorf – Pronostic 1/1 cota 2.20

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

 • (will not be published)