Meciul Zilei 06.07.2014

Novak Djokovic – Roger Federer (06.07.2014)

Halle

Meciul zilei de astazi este finala de Grand Slam de la Wimbledon de pe tabloul masculin acolo unde se vor infrunta sarbul Novak Djokovic si elvetianul Roger Federer. Meciul va incepe la ora 16:00 in direct pe Digi Sport.

Novak Djokovic poate reveni pe primul loc in clasamentul ATP daca va reusi sa castige astazi in finala de la Wimbledon pe care o va disputa in fata lui Roger Federer. Sarbul a jucat bine in acest turneu, unde cel mai dificil adversar a fost croatul Marin Cilic, pe care l-a intalnit in sferturile de finala si pe care l-a invins in cinci seturi cu 3:2. Pe parcursul turneului, sarbul a mai jucat impotriva lui Tsonga, Simon si Dimitrov.

Roger Federer s-a calificat in finala la Wimbledon avand parte de un tablou accesibil, singurul adversar mai dificil fiind conationalul sau, Stanislas Wawrinka cu care a jucat in sferturi. In semifinale, elvetianul l-a eliminat pe canadianul Milos Raonic in trei seturi. Federer revine in finala la Wimbledon dupa o pauza de un an, ultima s-a victorie aici fiind in 2012 cand s-a impus in patru seturi in fata britanicului Andy Murray.

Novak Djokovic si Roger Federer se intalnesc astazi pentru a doua oara in istorie la Wimbledon, prima confruntare avand loc in semifinale in 2012 cand elvetianul s-a impus cu 3:0 in fata lui Djokovic. Cea mai recenta intalnire a avut loc in semifinalele turneului de zgura de la Monte Carlo unde Federer s-a impus cu 2:0.

VA RECOMANDAM: VICTORIE Djokovic, COTA 1.60

3 Comentarii la “Meciul Zilei 06.07.2014”

  1. marcelszl says:

    victorie Federer

  2. nita says:

    3-2 djokovic

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)