Meciul Zilei 07.07.2014

Simona Halep – Kristina Mladenovic (07.07.2014)

Halle

Meciul zilei de astazi se joaca in turul 1 al turneului de tenis feminin organizat la in premiera la Bucuresti, acolo unde se vor infrunta Simona Halep si Kristina Mladenovic. Meciul il puteti urmari in direct pe Digi Sport 1.

Simona Halep este favorita nr. 1 al turneului WTA Bucuresti, turneul feminin organizat pentru prima data in tara noastra la arenele BNR. Simona vine dupa un parcurs exceptional la Wimbledon, acolo unde a reusit sa ajunga pana in semifinale reusind cea mai mai buna performanta reusita de o jucatoare de tenis din Romania. Chiar daca a pierdut, Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, avand sanse bune sa urce pana pe locul 2.

Kristina Mladenovic nu se afla printre capii de serie la acest turneu, jucatoare de origine franceza acceptand sa joace in premiera la acest turneu organizat de tara noastra. La Wimbledon, Mladenovic a fost eliminata inca din primul tur, de Diyas, o jucatoare din Kazahstan pe care Halep a intalnit-o in optimi si pe care a invins-o in doua seturi. Mladenovic nu a reusit sa treaca niciodata de turul 1 la turneele de zgura pe care le-a disputat anul acesta.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, chiar anul acesta in luna ianuarie la Paris, unde s-a jucat pe asflat iar frantuzoaica s-a impus surprinzator in doua seturi. La Bucuresti, meciul se va disputa pe zgura.

VA RECOMANDAM: Halep 2:0, COTA 1.40

6 Comentarii la “Meciul Zilei 07.07.2014”

  1. eurogrande says:

    Djurgarden – Elfsborg X. – 3,25

  2. Nostradamus says:

    Odd – VĂ¥lerenga peste 3,5 goluri cota 2.50

  3. 1x2 says:

    Set 1 9-10 game @ 2,3

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)