Meciul Zilei 10.06.2014

Mikhail Youzhny – Ivo Karlovic (10.06.2014)

Halle

Meciul zilei de astazi face parte din cadrul primului tur al turneului de iarba masculin de la Halle din Germania, unde rusul Mikhail Youzhny il va infrunta pe croatul Ivo Karlovic.

Mikhail Youzhny este favoritul numarul 6 al turneului de la Halle, iar cea mai buna performanta a rusului la acest turneu este o semifinala in 2007. Acesta este primul turneu pe iarba din acest sezon iar trecea de la zgura la aceasta suprafata nu este una usoara. La Roland Garros, Youzhny a trecut doar un tur, fiind invins in turul 2 de cehul, Radek Stepanek.

Ivo Karlovic nu se afla printre favoriti la acest turneu, iar vremea croatului in tenis a cam trecut, cel putin in ultimele doua sezoane nereusind vreo perfomanta majora. La fel ca si adversarul sau din aceasta dupa amiaza, Karlovic va disputa primul meci pe iarba in acest sezon, ultimul turneu fiind Roland Garros-ul unde a ajuns pana in turul 3.

Intalnirea de astazi va fi cea de-a 4-a confruntare directa dintre cei doi jucatori. In primele trei confruntari care s-au disputat toate pe suprafata dura, rusul Mikhail Youzhny s-a impus, ultima data reusind sa il invinga pe Karlovic chiar in fata propriilor fani in turneul de la Zagreb.

VA RECOMANDAM: VICTORIE Youzhny, COTA 1.65

3 Comentarii la “Meciul Zilei 10.06.2014”

 1. Parola says:

  Bravo Nostradamus

 2. Meciul Zilei Nostradamus says:

  CASTIGATOR!!! Ramirez-H.R. – Michon A. 2:0 rezultat final

 3. Meciul Zilei Nostradamus says:

  Ramirez-H.R. – Michon A. Meciul zilei de astazi se joaca de la ora 17:30 in primul tur al turneului challenger de zgura de la Praga din Republica Ceha. Cei doi jucatori nu se afla printre favoriti la acest turneu, unde favoritul nr. 1 este Lukas Rosol.

  Cei doi jucatori se afla la cea de-a 3-a intalnire directa, iar precedentele doua confruntari au fost castigate de spaniolul Hidalgo. Cea mai recenta confruntare a fost anul acesta in challengerul de la Aix en Provence, din Franta unde Ramirez s-a impus in doua seturi.

  Pronosticul pentru acest meci: VICTORIE Ramirez cota 1.66

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

 • (will not be published)