Meciul Zilei 26.04.2014

Leverkusen – Borussia Dortmund (26.04.2014)

In etapa cu numarul 32 din Bundesliga, se joaca astazi de la ora 16:30, meciul dintre Bayer Leverkusen si Borussia Dortmund. Meciul este unul foarte important pentru gazde care se lupta pentru locul 4 cu Wolfsburg.

Bayer Leverkusen se afla pe locul 4 in campionat si are doar un singur punct avans fara de ocupanta locului 5, Wolfsburg. Locul ocupat in acest moment le asigura “farmacistilor” doar calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, insa avand in vedere faptul ca joaca in Bundesliga ar putea avea parte de un adversar mai usor in urna non-campioanelor. Ultimul meci a fost cel din deplasare de pe terenul celor de la Nurnberg castigat cu scorul de 4:1.

Borussia Dortmund se afla pe locul 2 in campionat, loc pe care se va situa la terminarea campionatului deoarece nu mai pot prinde nici locul 1, dar nici ocupanta locului 3, Schalke nu ii poate depasi. In deplasare, Borussia a pierdut doar trei partide in acest sezon, iar pe terenul celor de la Leverkusen nu au mai pierdut din 2007. Ultima partida de campionat, a fost victoria cu 4:2 de pe teren propriu in fata celor de la Mainz.

In meciul tur, Bayer Leverkusen s-a impus la limita cu 1:0, unicul gol al partidei fiind marcat de sud-koreeanul Son Heung-Min in minutul 18. Avand in vedere faptul ca Dortmund nu mai are pentru ce sa lupte in acest sezon, probabil vor fi mai relaxati iar gazdele ar putea profita de acest lucru.

VA RECOMANDAM: 1x, COTA 1.70

4 Comentarii la “Meciul Zilei 26.04.2014”

 1. myty says:

  Bravo Vasile!!!

 2. mirceage says:

  Leverkusen-Dortmund 2

 3. mirceage says:

  Getafe-Malaga -1

 4. ionel vasile says:

  Leverkusen-Dortmund marcheaza ambele

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

 • (will not be published)