Meciul Zilei 31.05.2014

Romania – Albania (31.05.2014)

Meciul zilei de astazi este intalnirea amicala dintre Romania si Albania care se joaca astazi de la ora 20:00 in Elvetia.

Romania a ratat accesul la turneul final din Brazilia, pierzand barajul cu Grecia. Partida tur s-a disputat la Atena, acolo unde Romania a pierdut cu 3:1, iar in retur pe National Arena, scor a fost egal 1:1. Dupa acest baraj, Romania a disputat un amical de gala impotriva Argentinei lui Messi care nu a fortat prea mult si niciuna dintre nationale nu a reusit sa marcheze, rezultand un meci nul.

Albania a facut parte din grupa E in preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia si a ocupat locul 5 intr-o grupa cu Elvetia, Islanda, Slovenia, Norvegia si Cipru. In acest an, Albania a disputat un singur meci amical, la Tirana acolo unde au invins cu 2:0 nationala Maltei, aceasta fiind prima victorie dupa o serie de cinci parte in care au suferit trei infrangeri si au remizat de doua ori.

Cele doua nationale s-au infruntat de opt ori pana in prezent, iar pana la campania de calificare pentru Euro 2012, Romania castigase toate cele sase confruntari, insa in cele doua meciuri din campanie au reusit doar doua remize. In aceasta seara mizam cu incredere pe nationala Romaniei.

VA RECOMANDAM: VICTORIE Romania, COTA 1.65

7 Comentarii la “Meciul Zilei 31.05.2014”

 1. myty says:

  S.Praga 4-1 jihlava win 3-5 goluri. Un meci doua pariuri castigate

 2. myty says:

  G/G WIN. A-si vrea si altii pariori sa profite de meciuriile zilei postate de mine. S-au de ce nu, sa parieze si P2.5 s-au P 3.5. Acum ieseau pe profit

 3. myty says:

  Meciul meu de azi: S.Praga – Jihlava sunt doua echipe ofensive, eu cred ca se vor da cel putin 3goluri. Ma astept sa vad si un G/G cota 1.90 s-au 3-5 cota 1.90

 4. myty says:

  A crescut cota la Romania – Albania 1.75

 5. myty says:

  Greu de spus vro parere! L-am analizat si eu putin, dar nu stiu ce sa zic?

 6. Nostradamus says:

  Algeria – Armenia este meciul zilei de astazi pe care o sa il joc. Este o intalnire amicala intre doua echipe nationale cam de aceeasi valoare. Pana in acest moment cele doua nu s-au mai intalnit niciodata, fie ca a fost vorba despre o intalnirea oficiala sau amicala.

  Va propun la acest meci, x/pauza cota 2.00 , iar pentru cei mai curajosi x/final cota 3.10.

 7. myty says:

  La meciul zileia am trei optiuni de pus, adica trei partide. Dar le analizez mai bine sa vad care este mai sigur

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

 • (will not be published)