Predictii Liga 1 – Cupa Ligii – Cupa Romaniei

© Liga 1 – Derby-ul fiecarei etape din Liga 1 este analizat de Tipseri.net!


Ponturi Liga 1 by Tipseri.net

Sezonul 2015/2016 din Liga 1 Romania va incepe pe 11 Iulie si va fi primul sezon in care se va juca in sistem play-off si play-out. Inainte de prima etapa, pe 8 Iulie se va disputa Supercupa Romaniei intre Steaua Bucuresti si ASA Targu Mures.

In prima etapa se vor juca doua derby-uri foarte interesante, ASA Targu Mures – Dinamo si Steaua – Petrolul Ploiesti. Derby-ul Steaua – Dinamo se va juca in etapa cu numarul 5, pe 8 August 2015 in timp ce al doilea derby se va disputa tot in acest an in luna Noiembrie.

Incepand cu anul 2014, se va desfasura si Cupa Ligii care este o competitie dedicata doar echipelor din prima liga, iar aceasta va debuta tot in luna iulie cand se va disputa primul tur. Site-ul Tipseri.net va tine la curent cu tot ceea ce se intampla in aceasta competitie, iar pentru a ajunge mai usor pe site-ul nostru este de ajuns sa cauti pe google cuvintele urmatoare “liga 1 tipseri”, “cupa ligii tipseri.net”, “predictii cupa ligii tipseri.net”, “predictii liga 1 tipseri.net”.

Toate noutatile din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei le gasiti in articolele cuprinse in tabelul de mai jos! Nu ratati si predictiile de pe prima pagina, pentru campionatele din Germania/Bundesliga, Italia/Serie A, Anglia/Premier League, Spania/Primera Division sau Franta/Ligue 1!