Pronostic Club Brugge – Manchester Utd – Miercuri 26 August 2015

Liga Campionilor

Club Brugge
4.33
44

Manchester Utd
1.91
20

 


Avancronica meciului si recomandarea noastra

Miercuri seara de la ora 21:45, in returul play-off-ului pentru calificarea in grupele UEFA Champions League, belgienii de la Club Brugge vor primi vizita englezilor de la Manchester United.

– Club Brugge ocupa locul 6 in clasamentul acestui sezon din Jupiler League, etapa trecuta suferind o infrangere cu 2-0 in deplasare pe terenul celor de la Waregem. Belgienii au inregistrat doua victorii, un rezultat de egalitate si doua infrangeri in cele cinci etape din acest sezon. In calificarile Ligii Campionilor, Club Brugge a dat peste cel mai greu adversar iar sansele sa intre in grupe sunt aproape nule dupa infrangerea cu 3-1 suferita in tur pe Old Trafford.

– Manchester Utd este neinvinsa in cele patru meciuri oficiale disputate in acest sezon, inregistrand trei victorii si un rezultat de egalitate. Englezii au facut primul pas gresit etapa trecuta, cand nu au reusit sa invinga pe teren propriu pe cei de la Newcastle United, partida terminandu-se la egalitate, scor 0-0. Manchester United a dominat clar meciul tur cu Brugge, vedeta olandeza Depay, fiind omul meciului cu dubla marcata in prima repriza.

Rezultatul inregistrat in partida tur acorda prima sansa englezilor pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Forta celor de la United este mare si credem ca va castiga si partida din aceasta seara.

© Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Club Brugge – Manchester Utd

Pont Brugge – Manchester 26-August-2015

Miza: 100 EUR
Castig: 191 EUR
Cota finala: 1.91

Ora
Eveniment
Pronostic
Cota
Incredere

21:45
Brugge – Manchester
Fotbal: Liga Campionilor

Rezultat final – Victorie Manchester
1.91
aprox. 70%

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)