Pronostic FC Botoșani – Legia – Europa League – Joi 23 Iulie 2015

Europa League

FC Botosani
3.25
0

Legia
2.05
76

 


Avancronica meciului si recomandarea noastra

Joi seara de la ora 20:00, in mansa retur a turului 2 preliminar din UEFA Europa League, FC Botosani va primi vizita polonezilor de la Legia Varsovia.

– Singura victorie inregistrata de FC Botosani in cele cinci meciuri oficiale a fost reusita in deplasare, in mansa retur a turului 1 preliminar din Europa League, in Georgia, acolo unde a invins cu 3-1 pe cei de la Tskhinvali. Inainte de aceasta confruntare, FC Botosani a remizat in campionat, scor 2-2, pe teren propriu in compania celor de la FC Viitorul. Leo Grozav nu are probleme mari de lot inainte de partida cu polonezii si poate alinia cei mai buni jucatori.

– Legia Varsovia a debutat cu o victorie spectaculoasa in noul sezon din prima liga poloneza de fotbal, castigand cu 4-1 in deplasare pe terenul celor de la Slask. In meciul tur, Legia a dominat pe FC Botosani, insa a marcat golul victoriei deabia in minutul 78.

In urma rezultatului inregistrat in partida tur, Legia Varsovia ramane favorita la calificarea in turul 3 preliminar din Europa League. Speram ca FC Botosani sa faca un meci bun si ne asteptam sa marcheze cel putin un gol in poarte polonezilor.

© Tipseri.net – Avancronica si pronostic: FC Botosani – Legia

Pont FC Botosani – Legia 23-Iulie-2015

Miza: 100 EUR
Castig: 0 EUR
Cota finala: 1.91

Ora
Eveniment
Pronostic
Cota
Incredere

20:00
FC Botosani – Legia
Fotbal: Europa League

Rezultat final – marcheaza ambele
1.91
aprox. 70%

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)