Pronostic FC Viitorul – CFR Cluj – Liga 1 – Vineri 11 Iulie 2015

Romania – Liga 1

FC Viitorul
2.30

18:30
11 Iulie 2015

x2 @ 1.62

Unibet cote!


CFR Cluj
3.25

 


Avancronica meciului si recomandarea noastra

Primul meci de astazi din Liga 1, incepe la ora 18:30, iar FC Viitorul va juca pe teren propriu impotriva celor de la CFR Cluj.

– FC Viitorul este echipa antrenata si patronata de Gheorghe Hagi, cel mai mare jucator de fotbal din Romania, fostul decar al “Generatiei de Aur” reusind sa se mentina cu echipa lui pentru al 3-lea sezon consecutiv in Liga 1. Sezonul trecut, Viitorul a terminat pe locul 11 in clasament si a terminat campionat cu un rezultat de egalitate foarte spectaculos, scor 4-4, inregistrat in compania celor de la FC Botosani.

– CFR Cluj formatia oaspete din aceasta seara a terminat in primele trei formatii sezonul trecut, clujenii reusind sa evite retrogradarea dupa ce si-au primit inapoi cele 24 de puncte care le fusesera luate de TAS – Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Clujenii sunt antrenati de Francis Dican, iar in aceasta vara au pierdut cativa jucatori importanti in frunte cu capitanul Ciprian Deac

In cele sase confruntari directe care au avut loc pana acum s-a inregistrat doar un singur rezultat de egalitate iar de trei ori a castigat CFR Cluj in timp ce de alte doua ori s-a impus FC Viitorul. Sezonul trecut s-a inregistrat doua victorii in deplasare ale celor doua echipe.

© Tipseri.net – Avancronica si predictie: FC Viitorul – CFR Cluj

Pont Liga 1 : FC Viitorul – CFR Cluj

Miza: 100 EUR
Castig: 162 EUR
Cota finala: 1.62
Incepe la:
Eveniment
Pronostic
Cota
Incredere
18:30
FC Viitorul – CFR Cluj
Fotbal: Romania – Liga 1
Rezultat final – x2
aprox. 80%
Se desfasoara

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)