Pronostic Flamurtari – Petrolul 24.07.2014

Flamurtari – Petrolul (24.07.2014)

EL

Astazi de la ora 19:00, in turul 2 preliminar din Europa League, Petrolul Ploiesti joaca in deplasare impotriva albanezilor de la Flamurtari. Meciul va fi transmis in direct de postul Digi Sport 1.

Albanezii de la Flamurtari au avut la dispozitie o saptamana intreaga pentru a pregati returul cu ploiestenii si asta deoarece campionatul in Albania va incepe deabia peste doua saptamani. Fata de partida din tur s-ar putea ca vedem 2-3 schimbari in 11-le de start, probabil in zona de mijloc si in cea de atac mai ales, unde in tur au suferit prin ineficacitatea atacantilor.

Petrolul Ploiesti a disputat in aceasta saptamana al doilea joc oficial din acest sezon, fiind invinsa in optimile de finala din Cupa Ligii de Universitatea Cluj, la limita cu 1:0. “Lupii galbeni” au menajat cativa jucatori in perspectiva returului cu albanezii insa cei care au intrat pe teren in cupa nu au dat un randament foarte bun. In aceasta seara Razvan Lucescu il va folosi din primul minut pe Adrian Mutu care va juca alaturi de marcatorul din tur, Nepomuceno.

In meciul tur, oaspetii din aceasta seara au suferit mult pentru victorie, reusind sa marcheze ambele goluri in repriza a doua, in ultimele 15 minute de joc. In aceasta seara meciul va fi unul la fel de strans ca in tur si nu sunt premise pentru goluri multe inscrise.

VA RECOMANDAM: Sub 2,5 goluri, COTA 1.85

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)