Pronostic Jagodina – CFR Cluj – Europa League – Meciul Zilei 24.07.2014

Jagodina – CFR Cluj (24.07.2014)

Halle

Meciul zilei de astazi incepe la ora 21:30 si se disputa in mansa retur a turului 2 preliminar din Europa League, acolo unde sarbii de la Jagodina primesc vizita celor de la CFR Cluj.

FK Jagodina, gazdele din aceasta seara, vor disputa astazi deabia al doilea joc oficial din aceasta vara si asta deoarece Superliga de fotbal din Serbia inca nu a inceput. In meciul tur, sarbii s-au descurcat foarte bine, mai ales in prima repriza cand au si ratat cateva situatii bune de gol. Pe teren propriu acestia vor fi incurajati in aceasta seara de aproximativ 10 mii de suporteri care ii vor impinge de spate pe jucatorii echipei gazda.

CFR Cluj a disputat la mijlocul saptamanii trecute un meci in cadrul optimilor de finala din Cupa Ligii, unde a pierdut in deplasare in fata celor de la CSMS Iasi cu scorul de 4:2. In acest meci, Vasile Miriuta, a folosit doar jucatori de pe banca de rezerva care in aceasta seara nu se vor afla niciunul printre titulari. In tur, CFR Cluj nu a jucat rau, insa nu a reusit sa sparga defensiva sarbilor care a stat foarte bine in teren.

Meciul se astazi se anunta unul mai incins decat cel din tur, iar pentru a se califica mai departe una din echipe va trebuie sa marcheze. La casele de pariuri sportive, sansele pentru victorie sunt egale, la fel si cele pentru calificarea in turul urmator.

VA RECOMANDAM: x2, COTA 1.50

Un Comentariu la “Pronostic Jagodina – CFR Cluj – Europa League – Meciul Zilei 24.07.2014”

  1. Bogdan says:

    Parerea mea e ca o sa fie Under 2.5 goluri ODD: 1.65 [depinde de casa]

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)