Pronostic Sassuolo – Fiorentina – Serie A – Meciul Zilei 30 Noiembrie 2015

Italia – Serie A

Sassuolo
3.75
6

Fiorentina
2.10
3

 


Predictie/Preview

In aceasta seara de la ora 20:00, in etapa cu numarul 14 a campionatului italian de fotbal, Serie A, Sassuolo va juca pe teren propriu impotriva Fiorentinei.

Sassuolo se afla pe locul 6 in clasament avand 22 de puncte acumulate in acest sezon. Gazdele din aceasta seara vin dupa infrangerea suferita etapa trecuta in deplasare, scor 2-1 pe terenul celor de la Genoa. Pe teren propriu in acest sezon, Sassuolo nu a suferit nici o infrangere in cele sase partide inregistrand patru victorii si doua rezultate de egalitate.

Fiorentina ocupa locul 3 in clasament avand 28 de puncte acumulate in cele 13 etape care s-au disputat pana in prezent. “Toscanii” sunt neinvinsi in ultimele patru runde in care au inregistrat trei victorii consecutive si un rezultat de egalitate. In deplasare, Fiorentina are patru victorii si doua infrangeri in acest sezon.

Sezonul trecut, Fiorentina a luat patru puncte din cele doua dueluri directe cu Sassuolo, inregistrand o victorie cu 3-1 in deplasare si o remiza alba in tur pe teren propriu.

© Tipseri.net

*** Pariaza LIVE ONLINE pe internet legal, la cea mai buna agentie din Romania!

*** Click aici pentru a incasa bonusul gratuit de 150 RON! Nu risti nimic daca pariezi in siguranta!


Meciul Zilei 30-Noiembrie-2015

Miza: 100 RON
Castig: 0 RON
Cota finala: 2.10

Ora
Eveniment
Pont recomandat de Tipseri.net
Cota
Incredere

20:00
Sassuolo – Fiorentina
Fotbal: Italia – Serie A

– victorie Fiorentina –
2.10
aprox. 70%

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)