• Pronostic Tenis: Monica Niculescu – Jana Cepelova (02 Iulie 2015)
  WTA – Wimbledon

  Monica Niculescu
  1.30
  48

  Jana Cepelova
  3.75
  106

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Joi dupa-amiaza de la ora 16:30, Monica Niculescu din Romania o va infrunta pe Jana Cepelova din Slovacia in turul 2 de la Wimbledon, al 3-lea turneu de Grand Slam al anului.

  – In primul tur, Monica Niculescu a avut un meci destul de dificil cu Monica Puig, jucatoare pe care a invins-o la capatul a doua ore de joc, in trei seturi.

  – De partea cealalta, Jana Cepelova a furnizat prima mare surpriza de la Wimbledon, eliminand-o in primul tur pe favorita numarul 3, Simona Halep, in trei seturi, dupa 2 ore si 17 minute de joc, reusind sa revina de la 1-0 la seturi in favoarea romancei.

  – Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data pana acum, anul trecut in finala calificarilor de la turneul din Madrid, unde Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal dupa o victorie in doua seturi.

  – Speram ca astazi Monica Niculescu sa razbune eliminarea Simonei Halep si sa fie a doua romanca care ajunge in turul 3 de la Wimbledon, dupa ce ieri Irina Begu a trecut in trei seturi de Lesya Tsurenko.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Monica Niculescu – Jana Cepelova

  Pronostic Tenis: M. Niculescu – J. Cepelova

  Miza: 100 EUR
  Castig: 130 EUR
  Cota finala: 1.30
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  16:30
  M. Niculescu – J. Cepelova
  Tenis: WTA – Wimbledon
  Rezultat final – Victorie Niculescu
  aprox. 70%
  Se desfasoara