• Pronostic Tenis: Eugenie Bouchard – Alison Riske (23 Iunie 2015)
  WTA – Eastbourne

  Eugenie Bouchard
  2.10
  12

  Alison Riske
  1.66
  42

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Candianca Eugenie Bouchard va juca impotriva americancei Alison Riske in primul tur din cadrul turneului feminin de tenis de la Eastbourne, turneu ce se desfasoara pe iarba.

  – Scorul intalnilor directe dintre cele doua jucatoare este 2-0 in favoarea lui Eugenie Bouchard, ambele partide disputandu-se pe ciment. Pe iarba va fi prima confruntare directa a celor doua fete.

  – Dupa sfertul de finala de la Australian Open, Eugenie Bouchard a intrat intr-un con de umbra si se afla intr-o scadere de forma, reusind doar trei victorii in ultimele 15 meciuri disputate. In ultimele patru turneee, Eugenie Bouchard a parasit competiiile inca din primul tur.

  – Alison Riske a fost eliminata in semifinale la primul turneu disputata pe iarba in acest sezon, la Nottingham si a reusit patru victorii in acest sezon pe aceasta suprafata.

  – Desi Eugenie Bouchard este mai bine pozitionata in clasamentul WTA, casele de pariuri o dau favorita pe Alison Riske probabil si din cauza formei pe care a aratat-o canadianca la ultimele turneee. Va recomandam si noi sa mizati pe victoria lui Riske in acest meci.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Eugenie Bouchard – Alison Riske

  Pronostic Tenis: E. Bouchard – A. Riske

  Miza: 100 EUR
  Castig: 0 EUR
  Cota finala: 1.66
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  12:00
  E. Bouchard – A. Riske
  Tenis: WTA – Eastbourne
  Rezultat final – Victorie Riske
  aprox. 70%
  Se desfasoara