• Pronostic Tenis: Roger Federer – Andreas Seppi (21 Iunie 2015)
  ATP – Halle

  Roger Federer
  1.11
  2

  Andreas Seppi
  6.50
  45

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Duminica de la ora 14:00, in finala turneului masculin de tenis de la Halle, turneu ce se desfasoara pe iarba se vor infrunta elvetianul Roger Federer si italianul Andreas Seppi.

  – Pana in acest an, elvetianul era neinvins in duelurile cu Seppi avand 10 victorii consecutive acumulate. In 2015 cei doi jucatori s-au intalnit de doua ori, prima confruntare avand loc la Australia Open, unde s-a impus Andreas Seppi iar cea de-a doua a avut loc la Indian Wells unde s-a impus Federer in doua seturi.

  – In semifinalele acestui turneu, Roger Federer l-a eliminat in doua seturi pe croatul Ivo Karlovic in timp ce Andreas Seppi a beneficiat de abandonul japonezului Kei Nishikori la scorul de 4-1 pentru italian in primul set.

  – Roger Federer disputa in acest an cea de-a patra finala consecutiva in ultimii patru ani aici la Halle, reusind sa castige ultimele doua finale. Anul trecut, elvetianul l-a invins in finala pe Alejandro Falla.

  – Fostul lider mondial, Roger Federer este mare favorit in meciul de astazi si va recomandam sa mizati pe victoria lui in doua seturi.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Roger Federer – Andreas Seppi

  Pronostic Tenis: R. Federer – A. Seppi

  Miza: 100 EUR
  Castig: 145 EUR
  Cota finala: 1.45
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  14:00
  R. Federer – A. Seppi
  Tenis: ATP – Halle
  Rezultat final – Federer 2-0
  aprox. 70%
  Se desfasoara