• Pronostic Tenis: Tsvetana Pironkova – Angelique Kerber (17 Iunie 2015)
  WTA – Birmingham

  Tsvetana Pironkova
  2.62
  48

  Angelique Kerber
  1.44
  10

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Tsvetana Pironkova din Bulgaria o va infrunta astazi de la ora 14:00 pe Angelique Kerber din Germania in 16-zecimile de finala din cadrul turneului feminin de tenis de la Birmingham, turneu ce se disputa pe iarba.

  – In primul tur, Tsvetana Pironkova a trecut lejer in doua seturi de Katie Swan in doar o ora si 10 minute de joc, in timp ce de partea cealalta, Angelique Kerber nu a jucat in primul tur fiind calificata direct in turul al doilea.

  – Cele doua jucatoare s-au intalnit de trei ori pana acum insa niciodata pe iarba, toate disputele avand loc pe ciment, iar scorul confruntarilor directe este 2-1 in favoarea jucatoarei din Bulgaria, Pironkova.

  – Cea mai recenta confruntare a avut loc anul trecut, in 16-zecimile de finala de la Miami unde Angelique Kerber s-a impus cu 2-0 la seturi, reusind prima victorie impotriva Tsvetanei Pironkova.

  – Cele doua jucatoare pornesc cu sanse oarecum egale in aceasta confruntare, insa noi vom inclina balanta in favoarea jucatoarei din Germania si va recomandam sa mizati pe ea.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Tsvetana Pironkova – Angelique Kerber

  Pronostic Tenis: T. Pironkova – A. Kerber

  Miza: 100 EUR
  Castig: 144 EUR
  Cota finala: 1.44
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  12:00
  T. Pironkova – A. Kerber
  Tenis: WTA – Birmingham
  Rezultat final – Victorie Kerber
  aprox. 70%
  Se desfasoara