• Pronostic Tenis: Gilles Muller – Marius Copil (12 Iunie 2015)
  ATP – S-Hertogenbosch

  Gilles Muller
  1.36
  53

  Marius Copil
  3.25
  196

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Marius Copil il va infrunta astazi de la ora 12:00 pe Gilles Muller din Luxemburg in sferturile de finala din cadrul turneului masculin de tenis de la S-Hertogenbosch.

  – Marius Copil are o evolutie extrem de surprinzatoare pe iarba, reusind surpriza zilei de ieri la acest turneu cand l-a eliminat in doua seturi pe Guillermo Garcia-Lopez.

  – De partea cealalta, Gilles Muller si-a respectat statutul de favorit in meciul contra lui Vasek Pospisil reusind sa il invinga pe acesta dupa trei seturi destul de echilibrate.

  – Cei doi jucatori de astazi s-au infruntat de doua ori pana in prezent, scorul fiind egal 1-1. Ambele partide s-au disputat pe suprafata dura iar ultima a avut loc in 2013 cand Marius Copil s-a impus in challengerul de la Quimper.

  – Desi Marius Copil a jucat foarte bine pana acum pe zgura, astazi va recomandam sa mizati pe victoria lui Gilles Muller.

  “Urmariti acest meci live online gratuit pe cea mai buna platforma de pariuri online – UNIBET. Inregistreaza-te acum de pe unul din banerele noastre si castiga 150 RON bonus gratuit!”

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Gilles Muller – Marius Copil

  Pronostic Tenis: G. Muller – M. Copil

  Miza: 100 EUR
  Castig: 136 EUR
  Cota finala: 1.36
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  12:00
  G. Muller – M. Copil
  Tenis: ATP – S-Hertogenbosch
  Rezultat final – Victorie Muller
  aprox. 70%
  Se desfasoara