• Pronostic Tenis: Klara Koukalova – Annika Beck (11 Iunie 2015)
  WTA – S-Hertogenbosch

  Klara Koukalova
  1.66
  85

  Annika Beck
  2.10
  69

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Klara Koukalova din Republica Ceha o va infrunta astazi de la ora 12:00 pe nemtoaica Annika Beck in optimile de finala din cadrul turneului feminin de tenis de la S-Hertogenbosch din Olanda.

  – Cele doua jucatoare s-au intalnit de patru ori consecutiv in ultimii patru ani iar acum se vor infrunta pentru a 5-a oara consecutiv in ultimii cinci ani. Toate cele patru confruntari anterioare au fost castigate de Klara Koukalova care s-a impus si pe zgura si pe iarba si pe suprafata dura.

  – Cea mai recenta confruntare a avut loc anul acesta in 16-zecimile de finala de la Nurnberg, turneu ce s-a disputat pe zgura, unde Koukalova s-a impus in doua seturi dupa 1 ora si 51 de minute de joc.

  – In primul tur, Koukalova a eliminat-o in doua seturi pe suedeza Larsson in timp ce Beck s-a impus tot in doua seturi impotriva polonezei, Urszula Radwanska.

  – In aceasta confruntare va recomandam sa mizati pe victoria Klarei Koukalova care dupa parerea noastra este favorita.

  “UNIBET – Agentia de pariuri nr. 1 la momentul actual in Romania va ofera 150 Ron bonus daca va inregistrati acum de pe banerele noastre. Nu ratati aceasta sansa unica si revendicati bonusul gratuit!”

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Klara Koukalova – Annika Beck

  Pronostic Tenis: K. Koukalova – A. Beck

  Miza: 100 EUR
  Castig: 0 EUR
  Cota finala: 1.66
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  12:00
  K. Koukalova – A. Beck
  Tenis: WTA – S-Hertogenbosch
  Rezultat final – Victorie Koukalova
  aprox. 70%
  Se desfasoara