• Pronostic Tenis WTA Miami: Serena Williams vs Simona Halep (03 Aprilie 2015)
  WTA – Miami

  Serena Williams
  1.35
  1

  Simona Halep
  3.50
  3

  Recomandarea noastra

  In aceasta noapte de la ora 04:00, Serena Williams o va infrunta pe Simona Halep in semifinalele turneului feminin de tenis de la Miami. Cele doua jucatoare ar fi trebuit sa se intalneasca in aceeasi faza a competitiei si la Indian Wells, insa jucatoare din America s-a accidentat inaintea meciului si a fost nevoita sa abandoneze.

  – Serena Williams numarul 1 mondial, are ocazia sa isi ia revansa in fata Simonei Halep, dupa ce nu a putut sa evolueze in semifinala de la Indian Wells din cauza unei accidentati. Numarul 1 mondial in clasamentul WTA se afla intr-o forma deosebita iar ultima infrangere a ei a fost tocmai in fata Simonei Halep in grupa de la Turneul Campionaelor. In sferturile de finala Serena Williams a revenit in meciul cu Sabine Lisicki dovedind ca se afla intr-o forma foarte buna si cu un psihic extraordinar.

  – Simona Halep face istorie pentru Romania in tenisul feminin si isi continua parcursul foarte bun in America, reusind sa cucereasca titlul la Indian Wells, iar acum a ajuns in semifinale aici la Miami. Ieri noapte Simona Halep a jucat cel mai bun meci al ei, reusind sa o invinga in doua seturi pe Sloane Stephens in doar o ora si 17 minute de joc. Romanca noastra a pierdut doar un singur meci in acest an in turneele de tenis WTA, in sferturile de la Australian Open. Simona ar fi trebuit sa joace impotriva Serenei Williams si la turneul de la Indian Wells, insa Serena a abandonat in semifinale.

  Cele doua jucatoare au ocazia in aceasta noapte sa se intalneasca din nou dupa meciurile de la Turneul Campioanelor, unde Simona a reusit prima victorie in fata americancei. La Indian Wells confruntarea nu a mai avut loc, iar meciul din aceasta noapte se anunta unul pe cinste.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Serena Williams vs Simona Halep

  Pronostic Tenis: S. Williams – S. Halep

  Miza: 100 EUR
  Castig: 135 EUR
  Cota finala: 1.35
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  04:00
  S. Williams – S. Halep
  Tenis: WTA – Miami
  Rezultat final – Victorie Williams
  aprox. 79%
  Se desfasoara