• Pronostic Tenis: Serena Williams – Garbine Muguruza Blanco (11 Iulie 2015)
  WTA – Wimbledon

  Serena Williams
  1.16
  1

  Garbine Muguruza Blanco
  5.50
  20

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Sambata de la ora 16:00, numarul 1 mondial in clasamentul feminin de tenis, WTA, Serena Williams o va infrunta pe Gabrine Muguruza Blanco in finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

  – In semifinale, Serena Williams a trecut in doua seturi de rusoaica Maria Sharapova, in timp ce Gabrine Muguruza Blanco a invins-o in trei seturi pe Agnieszka Radwanska din Polonia.

  – Scorul confruntarilor directe dintre cele doua jucatoare este 2-1 in favoarea Serenei Williams care s-a impus in cele doua meciuri care au avut loc la Australian Open in 2013 si 2015, in timp ce Gabrine Muguruza a castigat impotriva Serenei, anul trecut la Roland Garros. .

  – Serena Williams cea mai buna jucatoare din tenisul feminin in acest moment are ocazia sa castige cel de-al treilea titlul consecutiv de Grand Slam in acest an, dupa ce si-a adjudecat Australian Open si Wimbledon.

  – Americanca se afla intr-o forma extraordinara, anul acesta pierzand doar trei partide in circuitul WTA. Va recomandam sa mizati pe victoria Serenei Williams in doua seturi astazi.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Serena Williams – Garbine Muguruza Blanco

  Pronostic Tenis: S. Williams – G. Muguruza

  Miza: 100 EUR
  Castig: 150 EUR
  Cota finala: 1.50
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  16:00
  S. Williams – G. Muguruza
  Tenis: WTA – Wimbledon
  Rezultat final – Williams 2-0
  aprox. 70%
  Se desfasoara