• Pronostic Tenis: Andy Murray – Roger Federer (10 Iulie 2015)
  ATP – Wimbledon

  Andy Murray
  1.80
  3

  Roger Federer
  2.00
  2

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Britanicul Andy Murray il va infrunta astazi de la ora 17:00, pe elvetianul Roger Federer in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, turneu ce se disputa pe iarba.

  – Cei doi jucatori s-au intalnit de 23 de ori pana in prezent iar bilantul este unul destul de echilibrat, Roger Federer avand 12 victorii, in timp ce Andy Murray s-a impus de 11 ori.

  – Pe iarba cei doi jucatori s-au mai intalnit doar o singura data, tot la Wimbledon, in 2012, in finala, iar atunci Roger Federer s-a impus in patru seturi, insa atunci Andy Murray a castigat primul set.

  – Ultima confruntare directa dintre cei doi jucatori a avut loc anul trecut in Turneul Campionilor, in grupa B, acolo unde Roger Federer s-a impus in fata lui Andy Murray in doua seturi.

  – Confruntarea de astazi se anunta foarte interesanta si foarte incinsa. Roger Federer a practicat un tenis foarte bun si ar mai putea bifa o finala la Wimbledon la finalul unei cariere grandioase. Andy Murray isi doreste sa mai castige inca odata turneul de Wimbledon dar va avea de infruntat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria tenisului.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Andy Murray – Roger Federer

  Pronostic Tenis: A. Murray – R. Federer

  Miza: 100 EUR
  Castig: 200 EUR
  Cota finala: 2.00
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  17:00
  A. Murray – R. Federer
  Tenis: ATP – Wimbledon
  Rezultat final – Victorie Federer
  aprox. 70%
  Se desfasoara