• Pronostic Tenis: Timea Bacsinszky – Monica Niculescu (6 Iulie 2015)
  WTA – Wimbledon

  Timea Bacsinszky
  1.28
  15

  Monica Niculescu
  3.75
  48

  Avancronica meciului si recomandarea noastra

  – Luni de la ora 15:00, Monica Niculescu va juca in optimile de finala de la Wimbledon impotriva elvetiencei Timea Bacsinzsky.

  – In confruntarile directe romanca noastra sta foarte bine, avand trei victorii inregistrate impotriva Timeei, in trei ani consecutivi, 2009, 2010 si 2011, doua partide disputandu-se pe ciment si una pe zgura. Toate cele trei meciuri s-au incheiat in doua seturi.

  – Timea Bacsinzsky se afla intr-o forma foarte buna, fiind cel mai bun an din carieria sportivei. La ultimul Grand Slam, a ajuns pana in semifinale la Roland Garros unde a fost invinsa de Serena Williams. In turul precedent aici la Wimbledon, Timea a trecut in doua seturi de Sabine Lisicki.

  – De partea cealalta, Monica Niculescu si-a egalat cea mai buna performanta intr-un turneu de Grand Slam, ajungand pentru prima data in optimi la Wimbledon, dupa ce anul trecut a ajuns in aceeasi faza a competitiei la US Open. In runda precedenta, Monica Niculescu a trecut in doua seturi de Krystina Pliskova.

  – Chiar daca are avantaj in confruntarile directe, Monica Niculescu porneste cu sansa a doua astazi. Speram totusi ca romanca noastra sa faca un meci bun si sa ia macar un set din confruntarea cu Timea Bacsinszky si daca poate sa se califice in sferturile de finala la Wimbledon.

  © Tipseri.net – Avancronica si pronostic: T. Bacsinszky – M. Niculescu

  Pronostic Tenis: T. Bacsinszky – M. Niculescu

  Miza: 100 EUR
  Castig: 275 EUR
  Cota finala: 2.75
  Incepe la:
  Eveniment
  Pronostic
  Cota
  Incredere
  15:00
  T. Bacsinszky – M. Niculescu
  Tenis: WTA – Wimbledon
  Rezultat final – peste 2,5 seturi
  aprox. 70%
  Se desfasoara