Pronostic Tenis: Tsvetana Pironkova – Angelique Kerber (17 Iunie 2015)

WTA – Birmingham

Tsvetana Pironkova
2.62
48

Angelique Kerber
1.44
10

Avancronica meciului si recomandarea noastra

– Tsvetana Pironkova din Bulgaria o va infrunta astazi de la ora 14:00 pe Angelique Kerber din Germania in 16-zecimile de finala din cadrul turneului feminin de tenis de la Birmingham, turneu ce se disputa pe iarba.

– In primul tur, Tsvetana Pironkova a trecut lejer in doua seturi de Katie Swan in doar o ora si 10 minute de joc, in timp ce de partea cealalta, Angelique Kerber nu a jucat in primul tur fiind calificata direct in turul al doilea.

– Cele doua jucatoare s-au intalnit de trei ori pana acum insa niciodata pe iarba, toate disputele avand loc pe ciment, iar scorul confruntarilor directe este 2-1 in favoarea jucatoarei din Bulgaria, Pironkova.

– Cea mai recenta confruntare a avut loc anul trecut, in 16-zecimile de finala de la Miami unde Angelique Kerber s-a impus cu 2-0 la seturi, reusind prima victorie impotriva Tsvetanei Pironkova.

– Cele doua jucatoare pornesc cu sanse oarecum egale in aceasta confruntare, insa noi vom inclina balanta in favoarea jucatoarei din Germania si va recomandam sa mizati pe ea.

© Tipseri.net – Avancronica si pronostic: Tsvetana Pironkova – Angelique Kerber

Pronostic Tenis: T. Pironkova – A. Kerber

Miza: 100 EUR
Castig: 144 EUR
Cota finala: 1.44
Incepe la:
Eveniment
Pronostic
Cota
Incredere
12:00
T. Pironkova – A. Kerber
Tenis: WTA – Birmingham
Rezultat final – Victorie Kerber
aprox. 70%
Se desfasoara

Acum poti comenta folosind contul tau de facebook!

comentarii

Scrie pronosticul tau mai jos, poti castiga 300 RON!

  • (will not be published)